dijous, 27 de novembre del 2008

Mutisme i discreció

Acabo de sentir al TN del Ramon Pellicer i la Raquel Sans que els jutges d'España destinats a les seves colònies del llevant (als pobres ja no els queda cap ni una a l'ultramar) han manifestat el seu profund malestar pel fet que des dels Mossos d'Esquadra s'hagin filtrat unes suposades conductes poc correctes que ha fet alguna membra de la judicatura metropolitana .

Els togats tenen tota la raó i crec que no s'hauria d'haver fet públic l'incident que es va produir el 9 d'octubre passat, quan suposadament una magistrada va intentar saltar-se un control d'alcoholèmia a la carretera C-16, a l'altura de Sant Cugat del Vallès, avisant els Mossos del seu càrrec i advertint-los que els esperava quan passessin pel jutjat.

El cos judicial espanyol es mereixedor d'una especial consideració i en conseqüència els Mossos mai haurien hagut de fer saber a ningú l'incident que es va produir el 9 d'octubre passat, quan suposadament una magistrada va intentar saltar-se un control d'alcoholèmia a la carretera C-16, a l'altura de Sant Cugat del Vallès, avisant els Mossos del seu càrrec i advertint-los que els esperava quan passessin pel jutjat.

Com molt bé diu el Jutge Degà uns interesos espuris dels Mossos han fet possible que hagi sortit a la llum l'incident que es va produir el 9 d'octubre passat, quan suposadament una magistrada va intentar saltar-se un control d'alcoholèmia a la carretera C-16, a l'altura de Sant Cugat del Vallès, avisant els Mossos del seu càrrec i advertint-los que els esperava quan passessin pel jutjat.

Per la meva part vull garantir la meva confiança i lleialtat amb l'elenc judicial i garantir que des d'aquest blog mai es divulgaran suposats fets com aquests.

http://www.3cat24.cat/noticia/336829/catalunya/El-jutge-dega-de-Barcelona-acusa-els-Mossos-de-filtrar-noticies-com-a-cortina-de-fum

6 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

que va pasar amb una jutge ?

Agnès Setrill. ha dit...

Té la mà Maria,està molt ben explicat en el 2on paràgraf, apartir del primer punt. Bon dia!

Agnès Setrill. ha dit...

Perdona, de la primera coma!

kika ha dit...

els jutges tenen un morro!!!
pero sera que se'n deuen sortir normalment... si nomes fessin el ridicul no ho farien... hem de dir que visc els mossos?!?

Anònim ha dit...

El Jutge Degà de Barcelona que ha fet la queixa es diu Regadera. Resulta curiós.

Anònim ha dit...

El sentiment de supremàcia dels espanyols vers els catalans ve de molt antic.
¿Com pot un jutge-ssa espanyol-a obeïr ordres d´un policia català?. És com un pastor obeïnt les ordres del seu gos d´atura.
Catalunya és de sobirania castellana vaig sentir un dia comentar a una sàvia periodista madrilenya.
Fins que la cojuntura no sigui de supeditació i molts ciutadans de catalunya no tenen ni la més mínima intenció de canviar-la, haurem de ser els gossos d´atura dels pastors castellans. Això sí, potser no gaire ben alimentats.


Pep Cistell