divendres, 23 de juliol del 2010

El "meu" Diputat




El Sr. Francesc Vallès, convilatà meu, fou elegit Diputado al Congreso per la circumscripció electoral de Tarragona encapçalant la llista (sempre ben tancada) que va presentar el PSC-PSOE a les eleccions españoles del 2008. Prèviament a desenvolupar aquesta tasca s’havia preparat a fons i, tal com diu el seu destacat currículum, va cursar un Màster a la Universitat de Georgetown a Washington, DC (2000) i es va doctorar a l'UAB el 2002 amb una tesi que ha esdevingut premonitòria titulada: “Control externo del gasto público y Estado constitucional”. (Com podeu comprovar el Sr. Vallès prefereix l’español a l'hora de redactar la seva "obra"). Amb tota aquesta sòlida formació, la seva capacitat per defensar els interessos de la circumscripció i per extensió els de Catalunya davant les altes instàncies de l’Estat augurava ser molt prometedora.

Les coses, però, no van passar tal i com molts preveien i el Sr. Vallès enlloc de defensar els interessos de la demarcació d'on va resultar elegit i els del seu País amb eficàcia, ha anat consolidant la seva carrera política al si del Grup Parlamentari del PSOE al Congreso del qual n’ha esdevingut un membre influent. La seva metodologia per assolir el seu ascens polític consisteix en la defensa incondicional i a ultrança de totes i cadascuna de les mesures que pren el Govern del Sr. Rodríguez siguin les que siguin, sense discussió, ni crítica. Si feu un cop d'ull al seu blog (el qual, curiosament, no admet comentaris), comprovareu la veracitat d’aquesta afirmació.

Ahir, després de l’anunci de la supressió dràstica d’obres (ja començades!!!) per part del Ministerio de Fomento a Catalunya en general i a les nostres comarques en particular, el nostre heroi no ha trigat en justificar-ho tot dient que es tracta d’una decisió 'raonable' i 'assumible', ha recordat també que la tisorada no afecta les grans infraestructures com la Sagrera ni el TGV. I ha afegit 'La retallada no ha estat tan gran com ens esperàvem', 'al cap i a la fi el Principat ha de contribuir a la solidaritat'... Així que ja ho sabeu: hem d’estar agraïts, contents i satisfets.

Ja fa temps que per Reus es diu que el Sr. Vallès podria serà candidat a l’Alcaldia de la Ciutat en un futur. Si finalment el Sr. Vallès acaba convertint-se en batlle auguro des d’aquí que la seva primera mesura com a Alcalde serà la de canviar el nom caduc de l’actual ”Avinguda dels Països Catalans” pel d’ “Avenida de José Luís Rodríguez Zapatero” com a testimoni d’agraïment i vassallatge a tan irrepetible estadista.

Foto: La Ministra de la Guerra Española, Sra. Chacon, i el Sr. Vallès, Diputats per Barcelona i Tarragona respectivament. Les seves respectives actuacions corroboren com les llistes tancades són la millor manera de garantir els interessos dels electors enfront dels interessos partidistes.

11 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

Es va sentir vell,
definitivament acabat
el dia que va descobrir
que la noia tatuada
en el seu braç
tenia arrugues a la cara.

maria ha dit...

De la mateixa manera que puja pot baixar o sigui que no practiqui tan el vasallatge del seu líder, que al cap i a la fi els que el votareu sereu vosaltres els de la comarca.

Un cop més gràcies per fer-ho públic.Des de l'altra banda de Catalunya no en tenia ni idea de qui era aquest senyor.

Lo Consu ha dit...

Venuts!!!, oportunistes professionals que fan de la política el seu modus de vida. La fastigosa Chacon i l'advenedís Vallès.
No pleguis Martell, que ens cal algú que parli clar i català.

kika ha dit...

això dels comentaris tancats deu ser una cosa típicamet sociata. potser va amb el carnet. o és més general?
m'agrada que tornis una mica al teu estil d'abans :-)

Arbequí ha dit...

Per ser un "corre-ve-i-dile" no cal anar a estudiar a Washington. Amb la "Complutense" n'hauria tingut de sobres.

Anònim ha dit...

El més increible de tot és que ho diu sense ruboritzar-se i té la barra d'acusar els altres de mentir. No em podria ni mirar al mirall del fàstig que sentiria de mi mateix, guanyant-me la vida a costa de malmetre la de tots els catalans.

Clidice ha dit...

ja estem (esteu) ben arreglats amb aquest personal! :(

De tota manera bones vacances si és que en fas, que reposar una mica d'aquesta penya segur que només pot ser bo.

Pep Cistell ha dit...

El dia després de la declaració unilateral d´independència, el llepaculs del Vallès canviarà el seu discurs pel que llavors sigui políticament correcte.
No sobreviuen els millors sino els més malvats.

sànset i utnoa ha dit...

Quin escalador! quin supervivent! quin animal polític!

I un missatge que no li he pogut deixar al seu bloc, i en la seva llengua, perquè m'entengui: al fondo del mar, matarile, rile, rile...

*Sànset*

Un socialista solidari, i no com d´altres ¡¡ ha dit...

Volia comentar el post del 5 d´agost però només veure la cara del Vallès m´han entrat unes ganes de vomitar que he deixat la pantalla de l´ordinador tan bruta com la consciència nacional d´aquest llepaculs, venut i poca-vergonya que serà, si no declarem abans la Indedepència ,el batlle de la nostra ciutat de Reus. Viva Vallezo ¡¡ Viva España ¡¡

Un solidari. I no com molts catalans que no volen ser-ho... ha dit...

Som 17 d´agost, he tornat a entrar a Martell de Reus i al tornar a veure la foto del Vallès: puaaaaaaaahhhhhhhhhhh, groshofffffffffpuahhhhhhhhhhh, grohoffofoffffff, puahhhhhhhhh : LA GRAN VOMITADA.
Aquest paio em posa malalt, la llàstima és que no pugui vomitar damunt d´ell per aliviar-me.