divendres, 20 de maig del 2011

Fàstic

Els colons españols de casa nostra s’han agrupat al voltant de diverses opcions polítiques que vetllen pels seus interessos. Un d’aquests partits colonialistes es presenta en aquestes eleccions municipals amb un missatge hostil envers la immigració no española que ha arribat als municipis catalans.

Aquests individus del Partido Popular no només no n’han tingut prou en espoliar el nostre país, colonitzar-lo i anorrear-lo culturalment i lingüística sinó que durant tots els anys que hi ha hagut de bonança econòmica han volgut guanyar encara més calers tot propiciant l’arribada de la immigració, mà d’obra barata que pogués treballar pels seus negocis, promocions urbanístiques i altres foteses. Ara amb la crisi ja no els necessiten, i en un exercici de cinisme dificilment superable, tenen la barra de culpabilitzar aquesta mà d’obra barata arribada els darrers anys de molts dels nostres problemes que a hores d’ara patim (fins i tot els acusen d’escampar malalties).

Tot plegat em produeix basques i fàstic. Una sensació que només és comparable a la que també experimento quan sento els cosinets dels peperos membres del partit lerrouxista anomenat Ciudadanos quan prediquen que l’español està perseguit i que perilla a Catalunya.

5 comentaris:

Ricard C. Estrada ha dit...

Alguns il·lustres progres socialistes també han contractat milers de treballadors immigrants per les seves promocions urbanístiques.

Josep ha dit...

Bé, diguem que, segons on vius, tens entre 2 i 5 opcions per triar:
CUP, SI, ERC, Compromís pel País Valencià,PSM-EN, PSM-IV...

Jobove - Reus ha dit...

en queda un altra d'opció
tocar-me un colló

zel ha dit...

I el més fotut és que ens fan sortir també el pitjor de nosaltres mateixos, ràbia, fastic, de vegades odi i tot! Però no pateixo gaire, cauran pel seu propi pes!

Plotí ha dit...

Ai, Zel, que poc que te crec!
Esperem, estimat Martell, que la Junta Electoral Central no opini que els vostres comentaris poden fer perillar la jornada de reflexió...