dissabte, 14 d’abril del 2012

Un gran buit


La Universitat Rovira i Virgili (de la qual gosaria a afirmar sense temor a equivocar-me que és la més prestigiosa de les universitats ubicades a la vila episcopal de Tarragona) està programant un curset anomenat "Problemas específicos en la enseñanza del español como lengua extranjera". La meva enhorabona a la docta institució per la seva visió de futur ja que amb aquesta iniciativa s'avança al seu temps ja que sens dubte aquest serà un dels problemes que ens trobarem en el futur Estat Català.

Aquest fet m'ha fet pensar en què quan arribi la Independència em quedaré sense una de les meves aficions preferides: la reflexió rigorosa sobre els "avantatges" que tenim per ser una colònia d'España, súbdits españols i totes les altres exquisides subtileses associades que es deriven d'aquest fet. Sens dubte hauré de fer un replantejament de la meva vida ja que tindré un gran buit que d'alguna forma hauré d'omplir. De fet ja fa força dies que hi penso i fins ara no acabava de trobar quelcom que pugui substituir a aquesta afició. Sortosament, avui 14 d'Abril, i gràcies al Rei dels Españols, l'acabo de trobar: Em dedicaré a la caça de la cabra hispànica a l'exòtica vila de Bot.

6 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

No cauràs tant baix.

maria ha dit...

Penses en tot. Quins hipòcrites.

GAIA ha dit...

No m'ho crec!

nyap ha dit...

Caçar a Bot es pràcticament el mateix que caçar a Botswana.

Plotí ha dit...

He quedat esmaperdut en veure la sensibilitat que manifesta la Fundació URV envers la llengua dels nostres colonitzadors. És que si es queden sense llengua, com s'ho faran? Per cert, em temo que la cacera de la cabra hispànica no és tan fàcil com la de l'elefant de la comarca del botswanès.
Bon post!

TICTAC ha dit...

Els de Tic Tac tornen a marcar l'hora. El teu rellotge de l'bservatori de Greenwich està publicat. Més val tard que mai ;)