dilluns, 30 de juny del 2008

Alguns polítics diuen que estan incòmodes al seu escó

Arran de la defenestració d'Antoni Bassas i el seu equip al capdavant del Matí de Catalunya Ràdio, el "diputat-periodista" del Grup Socialista al Parlament de Catalunya Sr. Balsells ho ha justificat dient que sentint els editorials que Bassas feia al seu programa el feia "sentir incòmode"

La història es repeteix. Recordo ara fa 16 anys, pocs dies abans de les olimpíades de Barcelona del 92, hi havia a Catalunya Ràdio el programa "L'Orquestra", que feien els enyorats Jordi Vendrell i Ramon Barnils. Aquest programa on també s'opinava sense embuts no va agradar a l'entorn de l'aleshores President Pujol i com ara li passa al Bassas, el darrer programa es va emetre a mitjans de juliol d'aquell any per no tornar mai més.

Tornant al "diputat-periodista" Balsells, gosaria a fer-li un suggeriment: Si sentir dir certes veritats l'incomoda, plegui del seu incòmode i mal pagat escó, vagi a l'IKEA (botiga lliure de sospites catalanistes), compri's un sofà ben tou i còmode, truqui al seu col·lega diputat Juan Ferran (el que li fan mal les crostes nacionalistes) i tots dos juntets asseieu-vos al sofà davant la TV tot mirant com la "Cuatro" narra les gestes èpiques de la invencible "Roja". Podeu celebrar la victòria amb una copeta de "Fino Montilla".

3 comentaris:

Jorge Javier ha dit...

Querido martillo: los españoles os damos y os seguiremos dando por el culo tantas veces como queramos. Los catalanes perteneceís a una etnia inferior: la mayoría (inmensa) se deja dar por el culo y encima nos da los gracias. En vez de cojones teneís dos canicas.
!VIVA ESPAÑA UNIDA !

Pepe Cesto de Villanueva y Geltrú

Anònim ha dit...

Fa una olor a nacionalista espanyol poc genuí aquest comentari.
Si és real, es tira pedres al seu propi terrat, doncs crida EJPANYA UNIDA a l'hora que en desprecia el que ell en considera una part.

Jorge Javier ha dit...

A ver si os enteraís catalinos que quien manda en España no son catalinos ni vasquitos ni galleguiños. Vosotros estaís para pagar impuestos, para que nuestras grandes empresas (gas, electricidad, petroleo, banca..) se forren en vuestros territorios y para callar vuestra apestosa y catalina boca. Así que fimes, Ar! que VIVA ESPAÑA Y VIVA EL REY. A joderse capullos.
José Cesto. V. y G.