dilluns, 16 de juny del 2008

Nova oportunitat per poder parlar idiomes

Com que a Catalunya tenim poques oportunitats de poder practicar l'espanyol parlat, els nostres mandataris han tingut una brillant pensada, tal i com ve a ser habitual en les seves lúcides ments.

Quan jo estudiava als anys 80, algun eficaç polític va pensar en posar numerus clausus als estudis de medecina ja que preveia que durant la primera dècada del 2000 hi hauria un metge sota cada pedra. Ara resulta que passa justament el contrari, es més difícil trobar un metge que un aparcament lliure a Reus.

Per tal de poder arreglar aquesta situació han decidit contractar metges amb titulació no homologada a països llatinoamericans. Així quan estigueu fotuts, víctimes d'un intens dolors que us fuetejarà per tot el cos tindreu una bona oportunitat de poder practicar la parla de l'espanyol, ja que si el parleu en català el metge no entendrà un borrall i correu el perill que us faci amputar un membre en lloc d'operar-vos d'amigdalitis o receptar-vos un protector gàstric.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig anar al ginecòleg l'altre dia, m'havien donat hora per després de dos dies de sol.licitar-la, era un home i no et sabría dir de quin país era, però jo que vaig fer exactament el que recomanes, parlar idiomes, per que no em posés un antibacterià, envés del DIU.

MARTELL DE REUS ha dit...

A la fi sembla que els nostres governants sembla que es posen les piles i vetllen per què quan anem al metge ens pugui entendre. L'unica pega és que el catalano parlants serem els darrers:

http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=528430&idseccio_PK=1021&h=