dimecres, 18 de febrer del 2009

Ah! però feien vaga??!!


Fa divuit anys vaig obrir un bar musical a Sant Martí de Sesgueioles. Sempre m'ha agradat el disseny i sóc curós a l'hora de triar els més petits detalls. Als lavabos hi havia un innovador paper de disseny, que consistia en dues franges vermelles laterals i una de central, de color groc. Dos dies després, i en missió conjunta, la Guardia Civil i els Mossos tancaven el local i presentaven una querella en contra meva als jutjats. Resulta que aquest disseny innovador coincidia amb els colors de l'ensenya pàtria de la nació española. De debó que ni me n'havia adonat!

Tot i que han passat molts anys, encara estic pendent de judici. El Fiscal Togado demana pena de mort, prèvia tortura, per ultratge a la Bandera Española de España. Mentre el jutge no emeti sentència, cada setmana m'he de presentar als jutjats.

Avui, tocava que m'hi presentés. En entrar als jutjats no he vist res de nou, tot era com cada cop que hi he d'anar: judicis ajornats, no havia comparegut el jutge per una causa cinegètica, el doberman del fiscal tenia cagarrines, etc. Mentre xerrava amb un xicot que també s'esperava i que havia buidat tots els masos de la Baixa Segarra i havia assassinat a dos masovers (el fiscal li demana 15 mesos d'arrest) van dir-me que avui hi havia vaga de jutges! Sincerament no he vist res de res anormal, és justament el que és habitual de cada dia.

Aleshores he preguntat si hi havia alguna mena de serveis mínims i m'han dit que si, els del Tribunal Constitucional fan servei mínim ja que tenen una feina inajornable: retallar l'Estatutet de Catalunya.
foto: mostra del disseny del paper del bar musical de Sant Martí de Sesgueioles

13 comentaris:

SERGIBR ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
SERGIBR ha dit...

I ja has endevinat qui va ser el xota que se'n va anar de la boca respecte al paperet del wc? O és que el teu garito era freqüentat per guàrdia civils?

Agnès Setrill. ha dit...

Els mateixos colors repartits amb nou línies, t'hagués quedat més bonic i igual d'innovador.

Avans que em contestis:
Problemes també n'hauries tingut,potser. : )

Anònim ha dit...

Agnés parlem clar, si a les nou línies et refereixes a la catalana tu saps que en aquest país ofendre Catalunya i els seus símbols no només surt gratis sino que en pots sortir ben premiat.
Vull pensar que el teu comentari és producte de la ignorància supina i no pas de la mala fe.
Per cert, ¿que ha passat amb els nois identificats per la policia que reiteradament han cremat banderes catalanes a la plaça del Prim de Reus tot cel.lebrant la victòria del Real Madrid?.
Jo t´ho dic: absolutament res.
D´altres per cremar fotos del rei a Girona a les 24 hores eren traslladats a l´Audiència Nacional.

Pep Cistell

Agnès Setrill. ha dit...

Ignorant del tot! Mira que havia entès que era el paper de la paret, i així que posats a fer sevir el lavabo, ho trobava de lo més engrescador, fashion i acollidor!
(Perdoneu-me)

Xurrito ha dit...

La història molt divertida, vaja per davant, però el pretext per anar al jutjat una miqueta peregrí. Està molt bé ser provocador i un xic transgressor però un home amb sentit comú, mai es torcaria el cul amb la senyera de ningú quan fa una visita al comú, pareix mentida que el vater i el sentit puguen tindre el mateix nom.
Per favor, no copiem als polítics que ho polititzen tot, fins i tot la justícia.
Amb el radicalisme no s'arriba a enlloc.
Per cert, una vegada un xiquet de bolquers li va traure el xupe del València C.F. a un altre a l'escoleta i la mestra no li va dir res, el xiquet el va llençar a terra. Un altre dia, un altre xiquet va agafar-li, el bolquer amb el logo del Madrid, a un nouvingut que acabava d'aplegar a l'escoleta i el va trencar, i li va deixar amb el cul al vent. Una altra mestra diferent que hi havia, es va adonar i el va renyar.
Quina merda d'escoleta!, estic pensant en obrir una pròpia que segur que ho faig millor.
Fer constar que un xiquet de bolquers sense xupe o sense bolquer no és ningú.

Anònim ha dit...

Jo,com l'Agnès S. Pensava que es tractava d'un altre paper, ara queda més clar. :-)

Anònim ha dit...

Jo també havia entès un altre tipus de paper... Ignorant que és un!
Prepareu-vos, oh emulador del Chamonix!, a veure-us amb la Custicia Apañola, que com bé sabeu castiga amb dos pare-nostres i tres ave-maries un assassí en sèrie confés i afusella a qui gosa suggerir befa dels seus sagrats símbols!!

Miamimemata 2.0 ha dit...

jajaja, hacia tiempo que no me rey a tanto.
A10 i SALUT

Josep (sl) ha dit...

Saps si encara el fabriquen?

Josep (sl) ha dit...

No agnès, no hauria tingut els mateixos problemes i jo he proposat una proba empírica.
2 amics cremant en la mateixa plaça pública una Bandera espanyola i una catalana, les 2 oficials.
I llavors observeu les diferències legals.

Anònim ha dit...

No voldria que el Josep es molestés, però la prova empírica que proposa és similar a comprovar l'existència o no de la gravetat: abans de començar la 'prova' ja se sap quin serà el resultat.

Josep (sl) ha dit...

exacte i per això, jo em llençaria d'un terrat per no esclafar-me.