dimarts, 24 de març del 2009

Un precedent molt encoratjador


La Ministra de Defensa del govern Rodrigues, Sra Chacon, acaba de decidir retirar les tropes de l’exercit español de la República del Kosovo justificant-la pel fet que España no reconeix el nou estat balcànic. Aquesta decisió ha aixecat certa polèmica als mitjans de comunicació i un profund malestar als altres països de la NATO.

En canvi, a mi em sembla que s'acaba d'establir un precedent molt encoratjador ja que si España al no reconèixer la independència de Kosovo ha decidit treure’n les seves tropes, quan Catalunya proclami la seva independència previsiblement el govern español tampoc reconeixerà el nou Estat Català i actuant en conseqüència decidirà treure les seves tropes de Catalunya...

Com ho veieu?

Foto: una unitat geoestratègica avançada d’èlit de l’exercit español sortint de Kosovo.

13 comentaris:

kika ha dit...

quanta rao!
ara ja no cal patir per res, endavant amb la independencia!
:-D

Agnès Setrill. ha dit...

Per cert, MARTELL, és vosté una mica premonitori, ja que ha sortit en el suplement "presència",del diari El Punt, el mateix que el seu post on parlava de Camps i Aguirre. L'explicació,més extensa, però la foto, la mateixa,i ocupant tota una pàgina. Boníssim!

Màrius ha dit...

Genial!
M'hi apunto si cal signar en algun lloc.

Anònim ha dit...

Estimat Martell,
Com més va, més fi esteu amb els posts. Espero i desitjo que aquest també sigui premonitori, però sincerament i veient la calanya dels polítics que ens hauria de menar a la independència, que Déu ens enxampi confessats. Si la cara és l'espill de l'ànima, els polítics han de ser el reflex del poble que els manté i els dóna sentit. Llavors..... mama, por!!

Modgi ha dit...

I a sobre els mossos es deixaran ahostiar fins a perdre la consciència. És el moment!

Anònim ha dit...

El dia del teu post, 24 de març, la vinyeta del Fer a l´Avui fa el mateix comentari fent-ne un acudit.
El nivell actual de civilització dels espanyols no fa preveure que la solució a un conflicte com aquest no fos d´altre manera que a ÒSTIES.
De moment és l´únic llenguatge que entenen.

Pep Cistell

SERGIBR ha dit...

L'únic estat autònom que Ecspanya reconeix és Perejil.

Patrícia Montañés ha dit...

jaja bona relació!

Jesús M. Tibau ha dit...

Molt em temo que els seus raonaments no siguin aquests

Miamimemata 2.0 ha dit...

Que tropas tiene España en Catalunya que deba retirar?
A10

Anònim ha dit...

Els castellans, esdevinguts després espanyols teniu un exèrcit que, a diferència d´altres països com Suïssa o Bèlgica, no respecta el més mínim tot allò que no sigui castellà.
No t´estranyi, doncs, que molts dels que no tenim a l´estat espanyol la cultura castellana com a pròpia, considerem l´Ejército apañó com el que és: una força d´ocupació en el nostre territori.

¿ho entens mamimemata?

José Cesto ex coronel de l´Ejercito Apañó: Vivapaña y vivalrei

Anònim ha dit...

Perdó: Miamimemata o Miamikillsme.

Anònim ha dit...

jo ho veig bé, però algú m'ha de prometre ke la Chochón (uis, vull dir la Chacón) treurà els pitufitos, els gossos de quadra i la Nasioná of course! Llavors ja em semblarà bé :-)