dimecres, 3 de juny del 2009

COM A PROTESTA, AVUI AQUEST POST NO VA SIGNAT

Mitjançant l’empresa de mailing española CORREOS (els españols sempre tan fogosos) acabo de rebre un Ofici de la “Junta Electoral Central d’Epaña i Otros Territorios de Urgente Expoliación” que contenia el següent text:

“Sr. MARTILLO, Tarragona

AUTO:

En aplicación de la Ley 34/69 dictamos esta PROVIDENCIA mediante la cual le EXHORTAMOS a que inserte un espacio de propaganda electoral gratuito a beneficio de la formacion política INICIATIVA POR CATALUÑA, VERDES en su blog. Caso de no obedecerse el susodicho exhorto un par de números de la Benemerita se personaran en su domicilio para traerle ante mi presencia en la Audiencia donde le será dictada pena de carcel acompanyada de torturas diversas a escoger de nuestro catàlogo.

Dios guarde a usted muchos años.
Madrid, 1 de junio de 2009. 73 año triunfal.

La Magistrada Togada Doña Consuelo del Claustro Sánchez-Tomelloso Ruiz de Zafra.”



Conseqüentment, i en acte de protesta, avui aquest post no va signat per aquest autor i l’anunci serà insertat al final del mateix. Potser us semblarà suggerent i us animarà a votar-los però no us deixeu entabanar i estigueu al lloro: aquests mai compleixen les seves promeses electorals




ICV PROPOSTES PROGRAMÀTIQUES EUROPEES 2009

*Cal augmentar la presència de la dona a les institucions europees establint polítiques decidides de DISCRIMINACIÓ POSITIVA.

*Predicarem amb l’exemple a l’hora de fer un ESTALVI D’AIGUA basat en un ús racional de la mateixa, tot reciclant i compartint recursos.

Tots aquests punts programàtics es poden visualitzar perfectament mitjançant aquesta foto:

7 comentaris:

Filabarquí ha dit...

Em sembla que la Togada Consuelo del Claustro ha dictat aquest "auto" per veure si els minyons d'Iniciativa la conviden a sucar una estona al jacuzzi de la foto.

Agnès Setrill. ha dit...

Doncs encara sort que t'ha tocat fer propaganda d'ICV!

Ja poden estar contents, tant els de la "Junta Electoral Central d'España i Otros Territorios de Urgente Expoliación",com els d'Iniciativa,
que amés els has afegit una foto que fa més entenedor el missatge, i segurament farà que augmentin els seus vots, sobretot per homes indecisos.

Jobove - Reus ha dit...

prepara't que el següent serà de vocal a les eleccions del 7 de juny, amb el solet que farà aquell dia i les platges tan plenes

Josep ha dit...

BRAVO!!!

Anònim ha dit...

Si realment fessin una campanya així, i amb fotos com aquesta, els d'Iniciativa tindrien més vots.
Encara que fós per enfotre-se'n.

Plotí ha dit...

No acabo d'entendre qui estalvia aigua: ell o elles?
A més, si algú d'Iniciativa deixa anar efluvis corporals a dins de l'aigua (tan ecològics, ells!), amb això de la bombolleta ni es nota...

AhSe ha dit...

Ui, pero quin fastic de foto! Malgrat totes les dones que hi hagin... COM ho has pogut publicar!!!