divendres, 11 de setembre del 2009

Inútils, ineptes i ara uns mal educats...

Fins ara els dos Consellers d'Iniciativa a la Generalitat (Interior i Medi Ambient)ens han demostrat abastament que són uns inútils i uns ineptes. A partir d'avui alguns militants de la mateixa formació (sortosament no tots) ens demostren que són una colla de mal educats. Segur que si hagués cantat el Farruquito no haurien xiulat i ara tindrien butllofes a les seves mans de tan d'aplaudir.

16 comentaris:

kika ha dit...

em pots donar alguna referencia per saber de que parles... no tinc gaire inforamcio i m'he perdut... de moment nomes m'ho puc imaginar

Clidice ha dit...

realment amb la independència tindrem el problema dels intolerants "de dins", que n'hi ha, i molts!

neus ha dit...

Diria que amb el discurs que va fer la Noah els va posar a tots a lloc. Amb el discurs i la paciència i l'enteresa amb què va aguantar les impertinències i els xiulets.

neus ha dit...

ui, que jo sempre saludo el 'primer' dia... Salut!

Agnès Setrill. ha dit...

kika, es el que diu l'elur, els d'iniciativa no estaven d'acord que cantés la Noah perquè és israeliana. I la van xiular mentre cantava el Cant dels Ocells.
Després aquesta noia va cantar altres coses, i va acabar fent un discurs molt, però que molt digne.

El que diu el MARTELL, és una veritat com un temple, si qualsevol espanyol hagués cantat no l'haguessin xiulat, i es que s'entesten en fer veure que defensen països oprimits i sempre als més dèbils, però per altra banda obliden de defensar el seu propi.

Pep Cistell ha dit...

No oblideu que mai serem lliures sense el suport d´U.S.A. (ni d´Israel?).
Amb els míssils d´aquest dos països apuntant, els espanyols no ens tocarien ni un cabell.
L´exemple és Kosovo.
També cal dir que Palestina necessita urgentment un estat propi que aquests dos països li neguen. És una de tantes vergonyes al món.

kika ha dit...

home pep, jo estaria molt mes tranquila sense l'ajuda dels usa ni d'israel. no gracies!

ara ho entenc una mica. gràcies agnès. en les notcies que vaig llegir sobre els actes de la diada no hi sortia aixo.

de totes maneres, cada any facin el que facin hi ha polemica garantida... em pregunto: es que ho fan expressament? ho fan tant malamanet? com es que no ho poden eviat?

GAIA ha dit...

Anomenar-los maleducats seria poc. Quina vergonya!

Josep ha dit...

Suposo que ICV-EUiA ha renunciat a ser una força majoritària i es limita a assegurar-se els vots d'una minoria friki.

Trist, però eficaç.

Agnès Setrill. ha dit...

L'has clavat Josep! Només pot ser això! :)

Plotí, bailaor diví ha dit...

També estic amb el Josep. Ara que sembla que ERC està domesticada, els d'IC-V fan soroll per als seus irreductibles... i mai millor dit!
Realment de vergonya, tot plegat.
Només volia afegir al Sr. Martell que el Farruquito (fill del Farruco, com bé deu saber), és BAILAOR, i no CANTAOR. No està de més ser multi-culti!

MARTELL DE REUS ha dit...

Sr. Plotí, sou un veruditable erudit del ric i variat folklore de Chipiona i rodals. Suposo que la vostra multiculturalitat es veu afavorida per la vostra privilegiada situació metropolitana, en canvi els que vivim a comarques no passem d'estar al dia de la cotització de l'avellana a la Llotja de Reus i del pressic a la de Bellpuig.

Asimetrich ha dit...

Igual que la kika, no tenia notícia d'això de la Noa, és el que té viure fora. Però ara que ho llegeixo als comentaris ho trobo molt vergonyós, i més quan aquesta noia ha defensat públicament l'establiment d'un estat Palestí (no posaria la mà al foc, però em sona haver-ho llegit).

xavi ha dit...

Alguns eco-pixapins no saben que fer per sortir a les noticies.

Màrius ha dit...

Ecologistes de debòòòòòòòò

Llegiu-ho en polonès, je, je.

Antoni Puig Solé ha dit...

No se si els xiulets han contribuït a evitar els assentaments. Lo que segurament no hi ha contribuït es la invitació de Noa a l'acte institucional de la Diada. En tot cas, els xiulets serveixen per a posar en evidència una posició que segurament moltes altres persones comparteixen. Tampoc considero adequat el teu to basat en l’insult. Ningú d’ICV va proposar que Farruquito cantes a la Diada. El teu comentari, per tant, està totalment fora de lloc.