divendres, 9 d’octubre del 2009

Canvi de nom

A la Caixa de Catalunya han detectat que el nom que du l’entitat financera de la Diputació de Barcelona és un handicap a l’hora d’obtenir nous impositors per España. Per això ara, arrel del projecte de fusió-absorció de les Caixes de Manresa i Tarragona, estan sospesant aprofitar l’oportunitat per canviar-se el nom i el logo (sembla ser que l’actual logo recorda massa als sensibles espanyols les quatre barres que formen la bandera catalana).

Ben fet! això si que és un bon pla estratègic de futur! De fet ja van començar a prendre decisions estratègiques mesos enrera quan es van carregar la prestigiosa Fundació Territori i Paisatge, la peça més emblemàtica de la seva obra social.

Però tornem al tema del canvi de nom, des d’aquest humil blog els suggereixo un nou nom i logo. El nom podria ser CAJA DE AHORROS DEL NORESTE (Noreste es refereix a España evidentment) i el logo podria ser dues franges vermelles amb una de groga al mig i, ben centrada, la figura d’un brau. Estic convençut que un cop adoptada aquesta nova denominació i imatge corporativa, la cua de nous clients frisosos per obrir una llibreta o contractar els seus competitius productes financers a les seves oficines obertes per les Españes seria monumental.Tot plegat m’ha fet adonar que potser el nom del meu blog fa que no tingui masses visites des d’España. (de fet tampoc en té masses des de Catalunya). Per posar-hi remei jo també faré el mateix i a partir d’ara el blog en lloc de dir-se Martell de Reus es dirà YUNQUE DE SALAMANCA.

15 comentaris:

Màrius ha dit...

Por fin!
Asín me gusta, yo también tendré que haser un pensamiento.

gerardeli ha dit...

Jo, ara que t'has canviat el nom, m'he fet seguidor teu: estava esperant una oportunitat com aquesta!!!

GAIA ha dit...

Carai, Yunque de Salamanca sona bé. Posaràs la foto d'un brau també? Je je.
Referent a les visites et diré que a la gent li costa comentar en temes polítics. Jo, almenys sóc força espesa en aquest tema però això no vol dir que no el visiti o el llegeixi. Per ficar-te en política has d'entendre bastant perquè si no, més val no opinar.
Salut

kika ha dit...

aquest nom sona molt be. mes val que el patentis abans que te'l prenguin per vendre alguna cosa ...
:-)

Pep Galinsoga Cistell ha dit...

Crec que estan gairebé d´acord en que la Caixa es digui Galinsoga.

Els nous clients es fotran clatellades per a posar-hi els petrodollars.

Mai un nom havia estat tan ben triat.

L'illa dels monstres ha dit...

Molt millor Yunque de Salamanca, amb Y de Ynestrillas. És ideal.

Josep ha dit...

Hom ja no sap com prendre's la por i l'autoodi de la burgesia catalana.

Asimetrich ha dit...

No sé ... mmmmh ... Martell de Reus és molt millor. Torna Martell! No miris a la llum!

Clidice ha dit...

ai! yunqueyunqueyunqueyunque sona estranyíssima aquesta paraula :( i "por Salamanca no me viene nada oiga". Caixa Catalunya fa el que fan aquestes entitats: la pela és la pela. País? mande? locualo?

Pep Cistell ha dit...

Hi ha empreses catalanes, posem per cas de galetes, que tenen el 95% del seu mercat a Catalunya i el 5% del mercat a Espanya. Quan han de decidir el nom d´un dels seus productes, la decisió la prenen en base a aquest 5%, i posen, per exemple, bizcocho Galinsoga.
El que ells saben, és que amb aquest nom conservaran el 94.9% del mercat català i, per descomptat el 5% de l´espanyol, sumat fa el 99.9%.
Si optessin per melindros.cat la suma seria del 95 més 0.1%, per tant un 95.1%.
Els números canten.

Nota histórica: Martínez de Galinsoga va ser un director de la Vanguardia española que va dir públicament que tots els catalans eren una merda.

kika ha dit...

pep, sort que ho has explicat!
:-P

Pep Cistell ha dit...

Kika: els melindros o el Galinsoga?.
Pensa que les obvietats d´alguns són les incògnites d´altres.
Dedueixo pels teus comentaris i blog, del quals en sóc seguidor, el teu nivell intel.lectual i cultural que estimo en el percentil més elevat. No tothom té aquesta sort i en Yunque agraeix certa pedagogia en el seu blog.

Plotino de Guardalarraja ha dit...

No sé si sóc mereixedor de col·laborar amb el meu comentari, vistos els nivells intel·lectual i oratori assolits a l'ensems. Si no fos perquè ho considero força improbable, pensaria que en Pep Cistell li tira els 'teixos' a la Kika...
Acabo de rebre uns postal firmada per un tal Yunque de Salamanca, de forma que si no ho registreu aviat, us perilla el canvi de nom!

SERGIBR ha dit...

Yunque xana!!!!

Anònim ha dit...

Molt bo, molt bo! Quin riure en veure la proposta de nou logo!