dimarts, 17 de novembre del 2009

Una indumentària d’allò més escaient

Acabo de sentir al TN de TV3, especialista en informació de l’estranger, que el Sr. Abdu Willy, un dels pirates somalis capturats arran del segrest d’un pesquer tonyinaire en aigües d’aquell país africà, ha anat a declarar a l’Audiencia Nacional vestit amb un xandall de la Seleccion Española de Futbol (la Roja no separatista).

És ben sabut que les autoritats penitenciàries d’arreu del món procuren que la indumentària dels presoners que custodien faci ben evident la seva condició de delinqüents. Fins ara era conegut el tradicional vestit a ratlles amb una bola de ferro de 25 kg lligada al turmell o el vistós conjunt carbassa que llueixen els presoners de Guantànamo. A partir d’ara tot això ja és història i els criminals més perillosos aniran vestits amb el xandall de la Roja.

Un nou triomf de la Moda de España i de la seva invicta Seleccion.





Fotos: no només els pirates somalis empresonats vesteixen amb la indumentària de la Roja, casualment també destacats polítics españols ho fan. google.cat

12 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

que potser compares els pirates somalis amb els polítics, QUINA VERGONYA !!!!!!, pobres pirates...

Clidice ha dit...

No estaria malament fer-ne el vestit oficial del presidiari, així els de les fotos ja se'ls podrien deixar posats ...

Jorge Javier ha dit...

Una nación, una selección.
España es una nación con sus respectivas regiones.
¿Tenemos 17 reyes?... ¿y 17 audiencias nacionales?... ¿ y 17 ejércitos?... ¿y 17 constituciones?. Pues, no.
Hay cosas en esta nación que son y serán únicas. A las que por ley, su ultraje debiera estar penado
(ya lo está en le caso de Su Majestad).
Ese es el caso de los equipos nacionales. Vergüenza deberían darnos aquellos que no los aman y respetan. Sin duda debería incurrir en delito penal.

Asimetrich ha dit...

Aquests pirates de les fotos em sonen força. Els haurem de posar a tots junts a la presó amb xandall, mono taronja o a ratlles, tan se val, els deixo que triïn el que més els agradi

kika ha dit...

tots els pirates a la presó i tots vestits amb el xandall vermell aquest!!!

Josep ha dit...

I no ho haurà fet el noi per a causar-li bona impressió al jutge? Com que els espanyols són no-nacionalistes.....

Senyor Merdevalista ha dit...

Ara ja tinc l'excusa perfecta per trucar a la policia cada vegada que vegi pel carrer un amb aquesta samarreta. Gràcies!!!

Jordi ha dit...

M'estàs dient que si en un suposat le país veï ens acabés conquerint ens obligarien a tots a anar amb el xandall aquest?

Jordi ha dit...

Brutal el post. Déu n'hi dó la ironia tan fina i el sarcasme del pirata en presentar-se amb aquestes pintes a l'audiència... com s'ho pendrien la Espe and company?

Plotí ha dit...

Aquest orellut que surt a la foto de l'Espe no és un PIRATA, és un PIRAT. Es diu Serquio Garsia, representa que és català (?!) i va dient pel món que el català és un dialecte de l'español. Ja tenim la demostració que tot aquell que porta aquesta indumentària hauria d'estar entre barrots, encara que fossin de manicomi. He dit.

kika ha dit...

ai plotí, quasi bé ets l'últim! :-DDD

Trini González Francisco ha dit...

Boniiiiiiiiiiiijjjjjjjjiiiiiiiimmmm...! XDD