divendres, 26 de març del 2010

Nit d'estrena al teiatru


Ahir, al Teatre Bartrina del meu poblet, vaig assistir a l'estrena de l'obra teatral "La Dona Justa", interpretada, entre d'altres, per Rosa Novell i Àlex Casanovas. Es tracta d'una producció basada en un triangle amorós vist per cadascun dels seus tres integrants mitjançant llargs monòlegs interpretats pels actors on s'intercalen breus diàlegs entre ells. L'escenografia era molt moderna i innovadora: tres grans marcs on es projectaven imatges dels mateixos actors prèviament filmades. El que més em va sorprendre, però, van ser els efectes acústics. L'obra va començar amb una veu en off que es sentia per tota la sala que deia "us recordem que apagueu el telèfon mòbil" i tot seguit Rosa Novell iniciava la seva actuació. Al cap d'una estona des del pati de butaques es sentia un soroll electrònic mentre, impertèrrita, l'actriu continuava amb la seva intervenció. Aquest situació es va anar repetint unes tres vegades més durant l'obra.

Vaig entendre bastant la trama argumental basada en el triangle amorós esmentat, però, sincerament no vaig captar el significat d'aquells estranys sorolls que s'anaven repetint per la sala. Us en deixo una mostra, que d'estranquis vaig poder gravar, per si algú de vosaltres més expert en les noves tendències de l'art dramàtic pot aportar-me algun indici del significat del seu missatge escènic.


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

10 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Quina ràbia fa això! Que estiguis desconnectat, en "un altre món" i en sec un soroll com aquest et torni a la realitat...
Però tres cops?????

kika ha dit...

vigila ! que en aquests llocs al començament de l'obra també diuen que no es pot filmar ni enregistrar, res!
ai, si ho sap el xoan saura! t'enviarà els mossos! :-D

Mon ha dit...

Bon homenatge al "dia mundial del teatre" que es avui,
Salut

Anònim ha dit...

El tema mòbils ja és una addicció. Tant costa posar el botonet del silenci?!

GAIA ha dit...

Ui si t'haguessin enxampat gravant!!
S'hauria de veure en viu l'obra per potser entendre de que va el soroll...

maria ha dit...

Empipa moltíssim però amb això sol ja veus com hi ha persones tan maleducades...

Plotí ha dit...

No puc pas opinar, ja que no sento cap mena de soroll. Potser és el meu MixPod, que no xuta. M'imaginava un altre tipus de sorolls, potser induït pel post anterior. I és que veient la foto del Sr. Vallés t'entren unes ganes boges de...

Plotí ha dit...

A veure si aquest paio de dalt és un infiltrat de la SGAE i us vol demanar drets d'autor dels sorollets del mòbil! Al loro!

ricderiure ha dit...

i això al Bartrina?

reus està perdent...

`^_^´

sànset i utnoa ha dit...

Publicitat subliminal de Nokia!

Ull!

*Sànset*