dilluns, 26 d’abril del 2010

Ahir no va ser un dia qualsevol per a molta gent


Hi havia una organització rigorosa i impecable; un treball intens, entusiasta i abnegat de centenars de voluntaris; possibilitat de fer el vot anticipat, meses electorals estratègicament distribuïdes arreu del municipi i, sobretot, un País espoliat i maltractat per tot arreu...

Amb aquests ingredients l'èxit de la Consulta hauria d'haver estat aclaparador però finalment la participació ha estat prop del 15%.

Potser mancava afegir-hi algun esquer o motivació extra. De cara a una hipotètica propera consulta s'hauria de regalar una entrada a un concert d'Estopa a cada votant, potser aleshores les cues per votar arribarien a la veïna, i feliçment independent (de Tarragona), vila de La Canonja.

Foto: Els meus veïns del 2on. 3a., el Kevin i la Manoli, ahir a la bonica platja de Salou. Per ells ahir no va ser un dia qualsevol: Era el seu primer dia de platja de la temporada i totes les precaucions eren poques. google.cat

Música: "Dies Irae" de WA Mozart, aquesta peça expressa com poques el meu estat d'ànim d'avui.
Una versió prèvia i no publicada d'aquest post incloïa una visió personal de tot plegat però no he cregut oportú publicar-la ja que no era gens políticament correcte.

9 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Escolta; les coses, si és diuen s'han de fer -que no ets pas un polític!

Espero la versió políticament incorrecta.

Au, salut i juantxisme!

*Sànset*

Josep ha dit...

No a tots els municipis ha estat igual. Els xapusserus tenen noms i cognoms.

maria ha dit...

Ha d'anar a viure per aqui dalt.Nosaltres som els que hem tingut més participació.I és que en aqui hem votat si o si.

No et deprimeixis,pensa que el dia que tots aquests que hem anat a votar escollim un partit únic,el tripartit ja pot dir adéu!
El món està dividit en dos tipus de persones:
.els que es queixen i no fan res.
.els que ens queixem i posem solució.
No vulguis pertànyer al grup de la indiferència.(Si no encara serem menys^-^).Visca Catalunya!I visca la independència!

Jordi Cirach ha dit...

Fantàstic article!

Una forta abraçada! Per cert, m'he adherit aquest blog. Desitjo que també t'interessi el meu, una abraçada!

L'imperdible de ℓ'Àηimα

>Jordi Cirach

Agnès Setrill. ha dit...

Que no anessin a votar els del pp, ho entenc, que molts dels convergens, els sociates, també...però que no hi anés ningú d'aquests?
Ostres! M'he quedat una mica preocupada. Començo a veure la gent amb uns altres ulls..

nyap ha dit...

Si no aconseguim que el Kevin i la Manoli vagin a votar ho tenim cru... La idea de les entrades per Estopa no va desencaminada.
Potser si els fem veure que la quota que paguen a la "comunidad de propietarios" es molt mes alta que els altres veïns hi tindran mes interès.
El que si que es segur es que el nostre futur, ens agradi o no, passa pels veïns del 2on. 3a.

Jordi Tudó ha dit...

Ei, no et desanimis, en una població gran és més complicat. S'ha de treballar el porta a porta i fer molta feina... En poblacions petites és una altra història. No et desanimis. La propera, guanyarem!!
Si llegeix la nota que he poblicat, el dissabte ja vaig veure que Reus punxaria, no hi havia ambient de cap manera a la parada del Mercadal.
Salut
www.miradesalvent.blogspot.com

Anònim ha dit...

Fa ràbia i genera molta impotència veure com t'has estat esforçant per un bé comú, que hi has dedicat moltes hores i esforços i finalment tots aquests a qui anava dirigida tota l'organització no han respost com voldries. Ara bé, estic amb la Maria. No ens podem desanimar. Hem de perseverar! Segur que amb una repercussió mediàtica com cal i més recursos el resultat hagués estat millor. Molts ànims!!

kika ha dit...

comparteixo els pensaments i els sentiments que expresses, però mira, a mi estopa m'agrada... no hi puc fer més!