dimarts, 27 d’abril del 2010

Hem fet canvis a l'escola

La Comunitat Educativa de la meva escola sempre ha estat a l'avanguarda de la renovació pedagògica. Constantment hem volgut innovar i avançar-nos a tot allò que tard o aviat ens portarà l'esdevenidor, hereus com som del llegat de Rosa Sensat.

Avui el nostre Consell Escolar avançant-se a les disposicions que tard o aviat ens faran arribar des de la Conselleria d'Educació, ha decidit substituir tots els retrats del tot obsolets de la primera autoritat de Catalunya i que fins ara presidien les aules, pel retrat de qui ho és realment i de dret a llei. D'aquesta manera, i a partir de demà mateix, un bonic retrat de tres magistrats del Tribunal Constitucional fruint d'una corrida de Toros a la nostrada Plaza de Toros de la Maestransa de Sevilla presidirà totes i cadascunes de les aules de l'Escola. S'ha escollit aquesta foto per què a més té una funció moralitzant de cara a la canalla ja que així poden interpretar la nostrada dita que diu que: "qui té duros fuma puros".
Al nou Retrat hi trobareu d'esquerra a dreta els Magistrats del TC, el Sr. Guillermo Jiménez (assaborint un deliciós Cohibas), seguit de Manuel Aragón (amb una elegant barba) i el Sr. Ramón Rodríguez Arribas tot seguit. A la dreta de la foto també hi figura el Sr.César Cadaval, membre dels grup de subtil humor español anomenat "Los Morancos", voldria aclarir que aquest darrer no és membre del Tribunal Constitucional però que, per aquelles ironies del destí, es trobava just al costat de tan doctes magistrats.





Anuncis per paraules: Es venen 15 exemplars pro viatge de final de curs a Sevilla. Preu de 10 cèntims (de pesseta) unitat. Per la compra de tres es regala un Cd de la Marina Rosell. Raó l'Hampa.

8 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

ironies del destí.

Encara com no hi era l'altre, aquell qui s'ho passava tan bé al Pub Arny. Hagués quedat tot més clar...

*Sànset*

Musclo de roca ha dit...

Però tu no eres pagès?

A lo que anava, guarda'm una foto d'aquest, que m'agrada col.leccionar fotos de personatges que han passat a la història.

(Però la feina serà meva per trobar els cèntims de pesseta)

Pep Cistell ha dit...

He comentat en moltes ocasions, la vocació de sodomita receptor de molts catalans.
Això que semblava una mera especulació, sembla tenir una base biològica.
De fet, El Departament de Neurofisiologia de la Facultat de Medicina de l´Univesitat de Michigan ha fet un estudi del cervell de 850 catalans en el qual es posa de manifest l´existència d´un nou i especific neurotransmissor; l´anomenat HOO (Hispanic Orders Obedient). Aquest substància bioquímica fa que tota ordre emesa per un subjecte hispà faci nul.la tota ordre anterior en el cervell d´aquests humans objecte d´estudi. Es produeix un efecte similar al d´una hipnosi profunda en la que s´obeeixen ordres cegament sense tenir-ne després consciència del fet.
El mateix Departament té en fase inicial la recerca del FOO en catalans del nord.

maria ha dit...

Quines cares que fan aquests paios del TC...

SERGIBR ha dit...

El monty serà lo que es vulgui, però almenys és wapo!!

Anònim ha dit...

Si els dels Morancos ja fot pena, els que té al seu costat encara més. Ens prenen el pèl i encara sembla que se'n fotin!

kika ha dit...

no ho sembla, sànset, se'n foten sense manies... i des d'aquí sembla que els donem corda, o potser no ho sembla, els donem corda sense manies!

Clidice ha dit...

m'ha agradat això de l'Hampa, molt adequat ;)