dimarts, 7 de setembre del 2010

Em preocupa la salut dels españols

Amb la represa de la rutina de setembre, en una comtal emissora de ràdio, que de moment encara parla en català, passen un espot d'un centre mèdic que es dedica al guariment de les disfuncions erèctils masculines. Aquest centre mèdic l'any passat s'anunciava en català però des d'ahir que ho fa nomès en español. Sembla ser que el canvi ha estat motivat en comprovar quin és el perfil de la seva clientela.

D'altra banda una coneguda organització estatal de Ciegos Españoles també s'anuncia a la noble emissora, en aquest cas l'anunci és teòricament en català però sempre hi surt un o altre afiliat de l'organització que sempre parla en español. Tot plegat evidencia que patir ceguesa és cosa només d'españols i que no tenen cap cec catalano parlant.

I per acabar, una cadena de mobles també s'hi anuncia, no cal dir que també ho fan en español. Hi surt un individu cridant histèricament que estan a punt de tancar i que s'han de treure tot el seu estoc a preus baixos, que no badem i que aprofitem aquesta irrepetible oportunitat que durarà molt poc. L'anunci ja deu fer quatre o cinc anys que s'emet!!! No cal dir que el públic objectiu de l'anunci està format per persones amb quoficient intel·lectual sensiblement menor de 100.

En conclusió que molts españols no trempen, no hi veuen tres dalt d'un burro i són més curts que un pany de cop. Em preocupa la seva salut, més que per ells (de fet m'importa un rave el que tinguin) per nosaltres ja que són els españols els escollits per Nostru Senyor (segons ells) per colonitzar-nos.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Des d'un punt de vista de màrqueting, anunciar-se en castellà a una emissora en català em sembla absurd. Que no saben que la gent que escolta aquella emissora sap perfectament el català? No ho entendré mai. A mi em fa especialment ràbia aquell anunci del Vanish que, a més, és més propi de fa 40 anys que no pas d'ara.

Remitjó ha dit...

Molt bo, sí senyor. Una bona recomanació. Hem de provar de no parlar massa en castellà o anirem al clot aviat.

Josep ha dit...

Els espanyols estan patint... Els apliquem l'eutanàsia?

Ho dic per caritat.

L'anònim ha dit...

Doncs no diu gaire dels catalans estar colonitzats per una gent tant curta.

Arbequí ha dit...

Em sembla que ja no trempen per l'esgotament i desgast que pateix el membre quan és sotmès a la pràctica de la sodomització de manera continuada.

Màrius ha dit...

Ben vist, al final ens faran llàstima i tot.

Jordi Tudó ha dit...

No sé si trempen o no, el que si que ens tenen ben cardats!

Agnès Setrill. ha dit...

M'he fet un tip de riure!
Quin recull!

Per altra banda, a mi em sembla que els espanyols es reprodueixen com coloms...no se perquè.

(anava a dir com conills, però trobo que són uns animalons molt bonics i simpàtics).

Plotí ha dit...

Caram! Potser Déu Nostru Senyor els ha triat per tal de colonitzar-nos (ara es diu així la sodomia?, donar pel còlon?) i, com a contrapartida, se'ls està carregant a poquet a poquet. Ei, que només és una idea!
Agnès, haurà d'estar d'acord amb mi que hi ha conills de moltes menes, uns de bufons i simpàtics, altres de ben antipàtics i repelents... Potser per això no trempen, pels conills españols!!

maria ha dit...

Excel·lent post.jejeje.Pobrets!Encara ens faran llàstima...