dissabte, 18 de desembre del 2010

Esgarrifança


Acabo de veure al TN de la televisió autonòmica la notícia de la inauguració del tram del TGV, AVE pels españols, entre Madrid i Valencia (noteu que no accentuo aquest darrer mot).

En el comboi inaugural hi ha viatjat tota una munió de prohoms españols, entre els quals destaco els següents dignataris: SM Juan Carlos de Borbón, SM Sofía de Grease, el Presidente del Gobierno Español Sr. Rodríguez, el Ministro de Fomento Español Pepinho Blanco, el Presidente Nacional del Partido Polular Sr. Mariano Rajoy, el Presidente de la Comunidad Valenciana Sr. Francisco Camps, l'alcaldesa de Valencia Doña Rita Barberá, el alcalde de Madrid Sr. Ruiz-Gallardon, la presidenta de la Comunidad de Madrid Doña Espe Aguirre, l'ex minisitro i ex-presidente de la Comunidad Valenciana Sr. Zaplana i la ex-ministra de Fomento Doña Margarita Alvarez.

He tingut una esgarrifança en pensar què hauria pogut passar si el tren hagués descarrilat al seu pas pel viaducte que creua per damunt del pintoresc pantà de Conteras i els vagons s'haguessin precipitat a les seves fondes i gèlides aigües.

10 comentaris:

Arbequí ha dit...

Molt senzill: hi hauria hagut una alerta per contaminació a tota la conca inferior del Xúquer.

Remitjó ha dit...

Aquí al País Valencià ens tocaria fer eleccions i el Camps, mort, tornaria a guanyar...

Ricard C. Estrada ha dit...

S'hauria perpetuat l'estat d'alarma de la Chacon "hasta nuevO orden" i l'Artur Mas no hauria proclamat la independència aprofitant el desgavell institucional i el dol dels espanyols.

maria ha dit...

Hi hauríen hagut funerals històrics i haguéssin pujat els que van darrera d'ells.^-^Molt bon post.

Sergi ha dit...

Hagués destapat el cava que guardo per les properes festes i m'hagués ruixat a l'estil Laporta.

Anònim ha dit...

En canvi, a la pseudoinauguració del tren Figueres-París no hi ha assistit ningú. Això que ens hem estalviat. Ara bé, queden clares quines són les seves prioritats.

El veí de dalt ha dit...

Una gran felicitat ens hagués embargat...

Agnès Setrill. ha dit...

Deus haver sufert molt amb aquest pensament...hehe!

Neandertal Total ha dit...

A l'endemà de la inauguració de l'AVE ja li van haver de tornar la meitat dels diners a la gent pel retard. Espera uns mesos i ja veuràs el desgavell.

victoria eugenia ha dit...

Felicitats!!!!! m´agradad molt el teu blog. Zaplana pensaba que era mort... que i pinta? Records. Victoria.