dimarts, 6 de març de 2012

Llops de Mar


El President de la Comunidad Autónoma Catalana Sr. Artur Mas ens té acostumats a emprar metàfores de caire mariner a l'hora de descriure'ns l'actual cojuntura. Aquestes metàfores dotades de gran contingut pedagògic han agradat als nous governants españols del PP i també se les han fet seves. Sense anar gaire lluny el Ministro de Economía Sr. Luís de Guindos (que per cert no fa cara de ministre) ha dit que "todos vamos en el mismo barco" per negar qualsevol pretensió d'alguna comunidad autónoma per tal que se'ls permeti un lleu increment en la seva previsió de dèficit.

Aclaparat per tants símils marítims jo no vull ser menys i si em permeteu també en faré un: anem tots al mateix vaixell, capitanejat pel Capità Raxoi que mentre navega a la vora de perillosos esculls s'ho fa al seu camarot amb una valquíria. El Sr. de Guindos és el contramestre i el Sr. Artur Mas no és res més que un grumet que es dedica a netejar la coberta. Els catalans estem tots tancats a les bodegues del vaixell i quan aquest naufragui no tindrem cap opció d'arribar als bots salvavides i ens enfonsarem amb la nau al fons del mar (matarile li le li le).

4 comentaris:

El porquet ha dit...

I no t'oblidis que ens haurem de menjar, a més, esos "hilillos de plastilina"...

kika ha dit...

caram, estem destructors avui... per una bona part de raó sí que la tens...

el sofà taronja ha dit...

No ho podíes explicar millor... i a sobre amb el rotllo de la memòria històrica ni ens enterraran dignament... carn de canó!!!!!! carn per els peixets...

xavi ha dit...

La culpa és de l'Alicia que estava amb el capità del vaixell