dilluns, 9 de juliol del 2012

Estar en el moment oportú en el lloc més inoportú


Aquest dissabte dia 7 de juliol ha tingut lloc a Girona la II Assemblea General de l'Associació de Municipis per la Independència. Il·lustres Alcaldes de destacades ciutats de Catalunya, com ara l'Alcalde de Girona o el de Vic, i de moltes altres viles (un total de 485 municipis catalans en formen part) hi han participat.

L'Alcalde de Reus, el brillant Carles Pellicer, no hi ha participat, la raó es simple: el municipi de Reus governat per CiU i PP no forma part de l'Associació de Municipis per la Independència a l'haver-ho rebutjat en un vergonyós Ple Municipal.

Al no haver d'anar a l'Assemblea de Girona, l'Alcalde Pellicer no tenia altre feina que anar a fer un pregó d'una festa d'un barri suburbial de Reus i, al prendre la paraula, va ser objecte d'un humiliant i condemnable llençament d'una dotzena d'ous damunt seu.

És més que evident que el Senyor Pellicer no va saber estar allí on li pertocava com a Alcalde de la Ciutat de Reus i enlloc d'això va escollir anar al pitjor lloc en el moment més inoportú.

Esperem que en un futur ben proper sàpiga esmenar aquest greu error que fa avergonyir la ciutat de Reus i ja estigui present a la III reunió de l'Associació de Municipis per la Independència.

foto: alcaldes en la reunió de l'AMI de Girona del dia 7 de juliol, el bo i millor de Catalunya.

6 comentaris:

maria ha dit...

Ho sento per la gent de Reus.
Estic contenta des d'aquí veig el meu alcalde.^-^.

Josep ha dit...

CiU ha triat ser presonera del PP. Els votants decebuts de CiU aniran a SI o a ERC (o a una hipotètica coalició de totes dues), però on aniran els decebuts del PP?
A la PxC? A Ciudadanos? A la UPyD?

En el fons ens estan fent un favor.

penyabogarde ha dit...

si sumem indenpendència amb bogardisme aleshores som invencibles, crec que hauries de fer com el sindic Josep i la simpàtica Maria i fer fila a can Bogarde i comentar-nos quelcom de la teva collita. T'esperem a:

penyabogarde.blogspot.com

penyabogarde ha dit...

el que està clar és que els decebuts del sandrisme tenen molt camp per recorrer per quan el Barça sigui una cooperativa, el Madrid sigui un zero, i la selecció nacional catalana es disputi les garrofes amb les Illes Medes i conquereixi el lloc que necessitem en aquest món absurd.

Necessitem urgenment ser independents, cony!

Pep Cistell ha dit...

Amic Martell, perquè no fas arribar aquest comentari al nostre batlle ?

Plotí ha dit...

No tinc el gust de conèixer el batlle de la capital comarcal, però és ben evident que li està ben bé el que li ha passat. Ni el millor guionista hauria triat millor desenllaç per aquesta història. Impagable! Enhorabona, Martell. Bon cop de Martell!