divendres, 10 d’agost del 2012

Errors imperdonables d'un estiu per oblidar

19 de juliol de 2012. El Diputats del PSC-PSOE al Congreso de los Diputados del Reino de España, magistralment coordinats pel més destacat reusenc de tota la història, Francesc Vallès, mai prou glosat en aquest blog, voten per "error" a favor del corredor ferroviari central en detriment del corredor del mediterani.

1 d'agost de 2012.
El Vaticà es confon i per error volia beatificar un republicà de Santa Barbara (Montsià) enlloc d'un capellà mort durant la Guerra Civil en aquella vila del Montsià. Aquest inaudit error només es pot explicar pel fet que l'infal·lible Esperit Sant estigui de vacances durant l'agost a la televisiva Lloret de Mar. (llegir notícia)

11 setembre de 2012. Milions de catalans sortiran en manifestació reclamant el Pacte Rectal enlloc de no saber aprofitar l'actual moment de feblesa d'España, no fotre-li patada al cul i no declarar la #Independènciaja. Encara estem a temps d'evitar aquest darrer error, si no ho fem els nostres hereus mai ens ho perdonaran!!

6 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

M'agradaria poder dir que els dos primers casos semblen increïbles, però d'aquesta patuleia res em sorprèn.
El que si que espero és que em sorprengui positivament aquest 11 de setembre.
Tot just falta un mes.

maria ha dit...

Ostres només demano que els polítics siguin tan valents com nosaltres. Sempre s'acaben fent enrere en l'últim moment...

Plotí ha dit...

Ai, Maria, ai, Maria... De debò penses que a l'últim moment es fan enrere? És prou evident que diuen el que diuen per tenir-nos entretinguts i després acabar fent allò que volien fer de bon començament. Així ens van les coses... i no precisament només els últims anys. I a España ja els tenen la mida ben presa.

nyap ha dit...

Les fotografies son 'emotives' oi?

Josep ha dit...

Mestre: la majoria independentista només s'aconseguirà demostrant als federalistes i als autonomistes que amb Espanya no hi ha res a fer.
Per a que triomfi l'independentisme ha de fracassar l'autonomisme i el federalisme, i ha de fracassar per culpa dels espanyols.
Hem de donar suport al Pacte Fiscal pel Concert Econòmic PRECISAMENT perquè Espanya el rebutjarà.

Estratègia amic meu, estratègia.

penyabogarde ha dit...

hem guanyat la supercopa! mira...