divendres, 16 de novembre de 2012

Blog de la setmana

Com que les musses han fet com els desodorants dolents i m'han abandonat a l'hora d'escriure posts, avui emularé el que fa cada setmana la blogaire Clidice quan des del seu blog proposa un blog o web d'altri:

La meva proposta és un post de l'Aigua on fa un recull gràfic dels beneficis pel territori que comporta el pas anual del Rally Cataluña per les carreteres de la Provincia de Tarragona:

 http://planetaigua.blogspot.com.es/2012/11/rally-catalunya-costa-daurada.html

De fet fa 3 anys vaig publicar quelcom semblant:

 http://martelldereus.blogspot.com/2009/10/gracies-diputacio-sense-vosaltres-no.html

Serveixi tot plegat per homenatjar institucions públiques i privades que vetllen pel benestar de la quilleria, el manteniment del medi ambient i el progrès econòmic de les viles i pobles de muntanya.

foto: Pere Granados, alcalde de Salou; Albert Batet, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i cap de llista de CiU a les eleccions al Parlament;Mercedes de Pablo, directora general de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona; Fernando Aldecoa, Director General de PortAventura; Enric Cucurella, vicepresident del RACC, presentant el Rally 2012 que com heu vist més amunt tan beneficis ens ha dut. Gràcies a tots!!!4 comentaris:

maria ha dit...

Que brut! no el coneixia el tema. És cert que abans es feia per aquí dalt i després va desaparèixer cap a Tarragona. Som una colla de porcs. És que n'hi ha cada un que no respecte res que no sigui seu.Quin fàstig de gent.

Clidice ha dit...

Sempre m'he preguntat quina mena de mecanisme mental impedeix al que ha dut una llauna i uns dònuts fins a un lloc endur-se'n el residu. Els camins de les neurones són insondables. Suposo. :(

Plotí ha dit...

Em pregunto si hi ha algú amb cara i ulls aficionat als nobles esports (?) de l'automobilisme i el motociclisme destrossa-país. Res a dir d'aquell que hom practica en pista, és clar.
I aprofito l'avinentesa per preguntar-me per quins set sous a TV3 (la nostra?) perden el cul d'una forma tan ostentosa i mal dissimulada amb l'impresentable del Fernando Alonso. A veure si tinc sort i algú de TV3 em contesta...

FAST LOAN OFFER whats-App +918929509036 ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.