divendres, 8 d’agost del 2008

Avui la llenya es reparteix a casa


Llegeixo astorat al Punt de dijous la notícia titulada: "El govern planifica un barri de 25.000 habitants entre Constantí i les Gavarres". M'he quedat de pedra: això és trinxar encara més el nostre dissortat territori. Que no n'han tingut prou amb el desastre de l'àrea metropolitana de Barcelona que volen exportar el seu col·lapsat model a les nostres terres? Ara entenc perquè posen les noves estacions de tren lluny de les ciutats, per fer-ne de noves!!! I això ho fa un govern que s'autoanomena progressista, d'esquerres i verd!!!! Ah, la nova ciutat ara planejada figurava en algun programa electoral?


Sovint des d'aquest blog es pentina als espanyols però també cal no oblidar que la decadència accelerada que pateix a hores d'ara Catalunya també es deu a què "gaudeix" d'una classe política mediocre, sectària i egoista, tant la que ara mateix està governant com la que ho va fer des de 1980 fins 2003.

Perdoneu el to que avui he donat a aquest post, m'agrada més enfotre'm del mort i del qui el vetlla, però és que aquesta colla de torracollons m'han fet emprenyar.