dilluns, 16 de març del 2009

El Presidente Camps té raó


El Corregidor del Reino de Valencia, el Sr. Francisco Camps (crec que aquesta denominació de la institució que presideix s’ajusta més a la realitat que l’enganyós “President de la Generalitat Valenciana”) s’està veient darrerament esquitxat en diversos escàndols de corrupció. Davant els fets que se li van imputant ell mostra la seva màxima confiança amb la justícia. Estic totalment d’acord amb ell ja que els amics són per ajudar-se i segur que els seus col·legues togats li donaran un cop de mà amb una futura absolució de tots els càrrecs...

Foto: Francisco Camps examinant el voluptuós escot de l’Espe. Observeu la cara de bona persona i bon jan que té el Paco. Suggeriria als guionistes de Vent del Pla que la propera temporada l’incorporin com a parella de Santa Teresa Clarís en el paper de bo de la pel·lícula. (efe)

6 comentaris:

SERGIBR ha dit...

És que l'Espe, amb una bossa de patates al cap, guanya molt...

Anònim ha dit...

Francisco Campos (estic ben segur que aquest cognom és el que li agradaria tenir) és el representant d´aquells valencians (no pas pocs) que han decidit que el millor en aquesta vida és ser imitador d´espanyol.
Si no vols caldo, té tres tasses. No és prou penós ser espanyol que a més, només aspirem a ser-ne una mala imitació.
En la meva estada a Anglaterra un madrileny (podria ser d´un altre lloc però vull dir la veritat) era objecte de burla pels anglesos pel fet de voler ser més anglès que ells mateixos.
La gent que renúncia al que és, no només genera un fàstic nauseós, sino que inspira molta llàstima.
No conec els pares d´en Campos però n´estic segur que també li provoquen vergonya i menyspreu. Segur que no els presenta a cap dels seus amigos, no sigui que se´ls escapi alguna catalano/valencianada.
Adéu, me´n vaig a prendre un Primperan perquè ja he vomitat sis vegades!.

Pep Cistell

Agnès Setrill. ha dit...

Home, si li hem de donar un paper al Ventdelplà, el que més s'hi atança és el d'aquella rossa "pija", la mare de la Cristina oi?
Jo crec que hauría de fer el paper de germà d'aquesta amb més experiència destructiva i menys intel.ligència.
L'he calcat eh?

Anònim ha dit...

De moment només li reclamen les factures de quatre vestits que es va fer a cal sastre... no se qui està guanyant la partida però em sembla que no pas la justicia (la qualitat vull dir, no la judicatura).

Anònim ha dit...

Bon Jan per res, més aviat cara de depravat

Anònim ha dit...

Estava pensant que serien una bona parella per al remake de Gola Pregona. Ell, d'elegant perdonavides insuportable (E.P.I.)i ella de beata lasciva ansiosa de sexe (B.L.A.S.). Quin parell! D'opereta.
Ah! I el Rakoi de mamporrero!
He dit.