dissabte, 11 d’abril del 2009

Canvi de plans


Avui, desprès d'unes setmanes plenes d'incidents i atzucacs que m'han tocat aprop, volia aprofitar l'estona per pentinar la llustrosa calba del Conseller de "Medi Ambient" Sr. Baltasar en un post incendiari que ja fa dies que tinc in mente. Però de manera casual i fortuïta m'he posat a escoltar l'oratori "El Mesies" de George Friederich Haendel. Feia temps que no sentia la peça i he fruit d'allò més, l'obra conté peces corals precioses. Total que tot sentint Haendel he deixat el post per un altre dia. Potser és cert que la música amansa les feres...

De totes maneres l'actuació del Sr. Baltasar no restarà impune i properament penjaré el post esmentat, abans però m'escoltaré la "Cabalgada de les Walkíries" de Richard Wagner per poder-lo fer més demolidor.

5 comentaris:

kika ha dit...

donat el temps (meteorològic) que ens acompanya sembla escaient que escoltis la primavera de vivaldi... és el que toca!

Agnès Setrill. ha dit...

Doncs mira, si fós metge, et receptaria més música clàssica i més "Oficis de viure". Però com que no ho sóc, i m'agrades com a perruquer,(per com pentines), només et dic que endavant les atxes!!!

Plotí ha dit...

Estimat Sr. Martell,
Què us deu haver fet l'Honorable Conseller Melcior perquè li tingueu aquesta animadversió manifesta? Que no us sembla un noi prou trempat? Un noi que quan van maldades acut a la Moreneta no pot ser mala persona, no creieu?

Josep ha dit...

El conseller Baltasar era periodista ans de ser polític. Sembla que no ha après res de comunicació i propaganda.

SERGIBR ha dit...

Lapropera vegada posa't Sepultura, o alguna cosa per l'estil.