diumenge, 26 d’abril del 2009

Tarda de Cinema


Ahir a la tarda vam anar al cinema a les Gavarres, el complex comercial i lúdic ubicat al voltant de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra. La idea inicial era anar a veure "Monstruos i Alienígenas" però en arribar a la cua vam trobar-nos a la Manoli i el Kevin (ja us he parlat d'ells en un altre post). Anaven una bona colla, em sembla que també hi havia la Jennifer, la Paqui, el Juan,.... Tots ells anaven a veure "Catalunya-España" de la Isona Passola. Aleshores vam canviar de plans i també vam escollir aquesta pel·lícula. Vam estar de sort, ja que per nosaltres van ser les dues darreres entrades que restaven. Darrera nostre un bon nombre de gent va quedar-se sense i vaig sentir que molts agafarien el cotxe i s'arribarien fins Olot on també la passen. A dins vaig coincidir amb gent de tota mena, hi havia també uns bons amics de l'Obra (que també us vaig esmentar per cap d'any), Chema i Cuca.

En acabar vam improvitzar un sopar a "La Cantina Mariachi" entre molts dels que havíem vist la pel·lícula, seguit d'un molt interessant cine fòrum on tots vam concloure que España tracta molt bé a Catalunya.

En resum que us recomano que aneu a veure aquest film, i afanyeu-vos ja que he sentit dir que els dels Oscars volen treure-la de programació ja que està eclipsant la resta de sales del complex deixant-les buides.

11 comentaris:

GAIA ha dit...

Doncs no s'ha de deixar de veure!

Anònim ha dit...

Jo ja l'he vist també! I bé, per qui no ho sàpiga, és un documental, i si , també ho recomano, no te desperdici.

Per cert MARTELL,compte amb les crispetes que si a la sala hi vas veure la colla del kevin, és que les deuen fer amb algún oli, o moresc, il.legal... Hehehe!

Anònim ha dit...

Per cert, jo sempre havia anat a mirar pel.licules i també mirava la tele. Ara de cop i volta, ja no les miro i veig pel.licules i veig la tele.
Per cert, Tv3, segons ells mateixos, es veu i no es mira.
¿Serà perquè en espanyol ven películas y la tele?.
No, no, va dir-me el meu cosí Jorge Javier Pladevall Puigdengoles, no ho crec pas, és senzillament que la llengua evoluciona...
Jo crec que sí evoluciona, però sempre unidireccionalment: cap a la de l´espanyolització més implacable i absoluta que dialectalitza i empobreix la nostra llengua.

Pep Cistell

kika ha dit...

ara ja no sé si triar els monstres i alienígenes o la catalunya-espanya... i tampoc sé si la veuré o la miraré.... ai, ai, ai!

Anònim ha dit...

Del que no puc dubto és que estic dubtant; cogito ergo sum.
Ves per on, apreciada Kika, que entroncant amb les línies de pensament idealista de Plató i Hegel amb qui millor t´hi trobes és amb Descartes.
No deixis de pensar tampoc amb la "Crítica de la raó pura" que tant entusiama els nostres amics Martell i Plotí.

Pep Hildegard Cistell

Plotí ha dit...

Ep! Com diria el Pep Cistell, 'no em toqueu la Tita'. Ell es referia a la baronesa Thyssen, i jo a l'insigne i mai prou ben ponderat filòsof Immanuel Kant (1724-1804). Per cert, prussià i no obstant això tothom el considera alemany. Potser per la mateixa lògica amb què tothom considera espanyols els catalaníssims Estopa...
Si en Macià aixequés el cap!

SERGIBR ha dit...

Creia que Monstres-Alienígenes i Cataluña-Espanya eren la mateixa pel·lícula.

kika ha dit...

no em fa res ser cartesiana. saps que descartes va seduir-enamorar fins i tot a la reina cristina de suècia?
encara que kant serà sempre la meva gran inspiració!
des d'aleshores ... aquells vells temps ...

Agnès Setrill. ha dit...

"Catalunya-Espanya", "monstres i alienígenes".
Però parleu d'"El món de Sofia" Oi?
La fan també en català?

Anònim ha dit...

Ara resultarà que el Comte Lequio serà un escolanet comparat amb Descartes.
Gana i filosofia són incompatibles.
S´ha de filosofar però amb un dipòsit plè i un altre de buit.
Ja us diré quin és cadascun.

Pep Tell Cis

SERGIBR ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.