dimarts, 12 de maig del 2009

Pregona erudició política


Avui en acabar el Debat sobre el Estado de la Nacion (española, evidentment) el Diputat reusenc Francesc Vallés ha marcat un punt d'inflexió en l'evolució dels elements de debat que configuren els pilars fonamentals de la política contemporània. La profunditat del seu pensament és tan pregona que no és a l'abast de la plebs acostumada a raons i pensaments simples. El nostrat Diputat ha dit, emprant doctes mots, que qui no estigués d'acord amb el que acabava de dir el president español Sr. Rodríguez al Congreso senyal que estava amb el PP i el Sr. Rajoy.

Aclaparat per la dimensió i transcendència d'aquesta declaració curulla de tan contingut polític, he investigat sobre qui ha donat una formació tan impecable al diputat reusenc. He trobat el seu blog, francescvalles.blogspot.com i allí ens explica ell mateix que va doctorar-se a la Universitat de Georgetown, casualment la mateixa on imparteix càtedra l'ex-president español Sr. Aznar.

Estic convençut que l'elaboració de tot aquest pensament polític tan sublim deu deixar exhaust el Sr. Vallés, això el disculpa que no hagi dit ni mu sobre temes banals que només fan que distreure la gent com ara les infraestructures viàries a càrrec del govern español o bé el finançament de Catalunya. També explica que el darrer post del seu blog polític segueixi la rabiosa actualitat i per això la darrera aportació sigui del juny de l'any 2008.

foto1:El Sr. Vallés amb la Ministra de la Guerra española Sra. Chacon en un safari per les colònies orientals d'aquell país. blocs.tinet.cat/blog/xavier-sabate/

foto2: Jo no l'he buscada pas, se m'ha posat sola de manera automàtica en posar la foto 1, això de la informàtica cada dia et dona sorpreses!!!

13 comentaris:

Marta G.M ha dit...

Més voldries tu expressar-te com s'expressa el Francesc Vallès. Et pot agradar el partit que representa o no, però és molt bon polític. Més voldrien altres pseudopolítics semblar-se una mica a ell. Salut Martell

Cardenal Martínez ha dit...

La Marta ens ha deixat amb l'aigua a la boca i no ens explica el motiu de la qualitat política del Vallés. Probablement sigui com la Fe que es té però no es pot demostrar.

Jobove - Reus ha dit...

al Sr. Vallés l'estant adiestrant per l'alcaldia de Reus, temps al temps

José Luís R. Z. ha dit...

Martillo: Marta, tiene toda la razón, el diputado Vallès se expresa estupendamente. No en vano escogió la lengua española en la redacción de su tesis de final de carrera en la Universidad Autónoma de Barcelona. En cambio tu, empecinándote en escribir sólo en catalan, tus escritos evidencian que eres un simple palurdo de pueblo.

Coronel Tapioca ha dit...

Desconec com he arribat aquí però he arribat i he llegit aquest post i els seus comentaris . Ara el comentari de l'adiestrament queda una mica fora de joc. S'adiestrien les besties no les persones. Això pregunta-li al Paulov. Per cert, el o la Té la mà Maria té un blog espectacular.

Coronel Tapioca ha dit...

Per cert, he entrat al blog del diputat i aquest noi parla molt bé, tens raó Marta, si no ens agrada el seu partit és una cosa, però s'expresa molt bé. Escolatant el videos et pots fer una idea. Veig que el blog no està molt actualitzat, però això significa que no té molt temps lliure, al contrari que nosaltres. salut a tots

Agnès Setrill. ha dit...

Em van dir un cop, que si no em sentia cristiana, és que recolzava la fe musulmana.
Una cosa semblant és el que critica el MARTELL, entre altres coses, de com, aquest cop almenys, s'ha expresat aquest senyor.
(Amb això no em cal fer cap més comentari.)

Recluta Pallarols ha dit...

Coronel Tapioca, i amb els deguts respectes, insineu que els destacats prohoms locals que actualitzen sovint el seu propi blog ho fan per què no tenen res millor que fer? No crec que els agradi...

Anònim ha dit...

Aquest Francesc Vallès és tan sumament patètic, llepon dels poderosos i anticatalà que, sense dubte li auguro un futur brillantíssim en la piolítica local, nacional o estatal.
Encaixa a la perfeccio com a batlle de Reus, president de la Generalitat (encara que ho té difícil amb un cognom català) o bé ministre. La presidència espanyola mai serà per un català per molt botifler que sigui.
Endavant Vallès !!!!! la política nacional es tuya¡¡¡¡¡¡¡¡

La Bruixa Lola

zel ha dit...

No el conec pas, però vaja, veig que hi ha polèmica...

El que et vull dir és que el post aneterior mereix un excel.lent, d'això se'n diu parlar clar! Un 15 sobre deu!!!!

Josep ha dit...

Diuen que el PSC va curt de personal i que fitxen a qualsevol.

Anònim ha dit...

Per cert; Martell, potser hauries d´aclarir que la marca de gramoles del gosset es va traduïr a Ejpaña com "La voz de su amo".
Ho dic perquè nosaltres ja tenim una edat, però hi ha molt de jove lector.

Joseph Basket

Anònim ha dit...

Francisco Vallezo será un gran ministro para Ejpaña. Viva España y su sagrada Constitución¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡