dimecres, 15 de juliol del 2009

Diputats pancatalanistes



Un dels arguments emprats pels diputats del PSC de la nostra província durant la seva campanya electoral, Srs. Francesc Vallés de Reus DC i Joan Ruiz de Tarragona, era que les “comarques meridionals” es veurien afavorides per la seva capacitat d’influència davant d’un govern amic (l’español) al tenir tots el mateix color polític. Aquesta influència es manifestaria sobretot a l’hora de planificar la inversió en infraestructures per part del “gobierno de la nación”.
Avui llegeixo al diari “Més” el següent titular: “L’Autovia A68 enllaçarà l’Aragó amb el Mediterrani per Castelló i no per Tarragona”. Una primera lectura pot induir a pensar que els diputats Ruiz i Vallés no tenen tanta influència envers el Sr. Pepinho Blanco com realment afirmen. Però des d’aquest blog vull desmentir-ho de manera categòrica. Són influents, i de quina manera!!! El que passa és que per davant d’interessos de campanar o de partit (recordem que la Comunidad Valenciana està governada pel PP i l’incorruptible Sr. Fabra mana a Castelló-) els nostres diputats tenen com a fita servir el seu país de manera global. I quin és el seu pais? doncs salta a la vista: els “Països Catalans”.


Com a demostració d’aquesta visió pancatalanista de ses senyories, us recomano un cop d'ull al blog del Diputat Vallés, notareu que ha evolucionat: ha deixat d'escriure en català per passar-se al valencià modern en els seus darrers tres posts. http://francescvalles.blogspot.com/


Diu la vox populi que el diputat Vallés està sent ensinistrat com a futur alcadable de Reus, si així s’esdevé auguro temps gloriosos per a la Ciutat i pels seus blogaires més impertinents (i pels blogaires pilotes i llepaculs també, és clar).


Aclariment: Per evitar confusions i malentesos voldria fer constar que el senyor amb barret de cowboy i estrella de sherif de la foto no és ni el Diputat Sr. Vallés ni el Diputat Sr. Ruiz, es tracta del pèrfid J. R. Ewing de Dallas que es veu que ahir va inaugurar un hotelet al Puerto Aventura.

Foto 2: el Sr. Pepinho admirant l'impecable tallat de l’elegant vestit que llu el Sr. Camps. Gràcies a l'eficàcia de les gestions dels Srs. Vallés i Ruiz l’A68 passarà per Castelló. (elpunt.cat)

14 comentaris:

Clift ha dit...

La de la dreta del JR és la Suellen? Es conserva prou bé.

Asimetrich ha dit...

El canvi en l'idioma del seu bloc deu ser la mostra fefaent de la seva influència... totalment influenciable que ha sortit el xaval.

Francisco Vallezo ha dit...

Botiflers com el Vallezo fan vomitar.
El complex d´esclau el tenen tan arrelat que han de demanar el seu amo fins i tot quan, com i on han de defecar. I el més fotut, és que quan l´amo espanyol els concedeix la gràcia de poder defecar, només l´indica quan i com, ja que l´on queda molt clar; sempre en territori català.
¡Que bons són els amos espanyols¡

kika ha dit...

home, vols dir que no ho han fet per afavorir a catalunya? si passa per castelló no cal fer malbé territori català, no?
encara que potser així haurem de pagar més autopistes...
de totes maneres, salvem els paisatges favorits de catalunya!

Agnès Setrill. ha dit...

Martell, sort en tenim de tu que ens poses al dia del que no surt ni als gratuïts.
Segueix així, i després de les següents eleccions, potser ja podrem plantar maria a les zones verdes de Reus.
Tu ja m'entens.

decebut ha dit...

El govern socialista español premia als españols i per això ha volgut acontentar a Camps i Fabra del PP que encara són més españols que els socialistes Vallès i Ruiz. (que ja és dir!)

decebut ha dit...

El govern socialista español premia als españols i per això ha volgut acontentar a Camps i Fabra del PP que encara són més españols que els socialistes Vallès i Ruiz. (que ja és dir!)

MARTELL DE REUS ha dit...

Agnés, no entenc res??!!

Malpensa i encertaràs ha dit...

La inauguració ahir (a correcuita i sense avís previ) d'unes obres encara inacabades de l'A7 a Tarragona i l'Hospitalet de l'Infant és per tapar el nou desencís de la decissió del gobierno de Madrid?

Agnès Setrill. ha dit...

Perdoni Martell,
Al ser de Reus, pensava m'entendria...però m'he explicat molt malament. Permeti'm:
Tothom sap que als socialistes de Reus, que porten molt de temps manant, se'ls pot "castigar" de moltes maneres, votant un altre partit.,però a més, aquí tenim la CORI.
Molts que estimen de debò la ciutat, potser mai votaríem a aquest col.lectiu, però si es tracta de toca'ls-hi el que no sona als socialistes, (I al Sr. Vallés, que podría ser alcalde en un futur), potser seran més (els no socialistes), que es decidiran a donar vots al Santamaria., per tant, lo d'acabar plantant marihuana als jardins, rotondes i zones verdes de la ciutat, em referia al que sempre proposen com a prioritat, aquests, en el seu programa electoral.

Agnès Setrill. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Agnès Setrill. ha dit...

No tinc cap interès en collir maria de la via pública, quedi clar. (I posaria la mà al foc que vostè tampoc, ni d'enlloc, bé, només un dit, per si de cas...)

Josep ha dit...

Vostè ja ha vist el mapa dels peatges i de l'espoli fiscal?

Doncs sí, econòmicament parlant, els Països Catalans són una realitat.

Franico Vallezo del Cesto ha dit...

Vallezo vas a llegar muy lejos. Va dir l´amo.
¿Porqué mi señor?.
Pasito a pasito pero cada vez pareces menos catalán.
¡Que halago mi señor¡ Y... ¿que debo hacer para mejorar?.
Fíjate en los miles de catalanes que sumisos y obedientes han contribuido al bien de España.
Fíjate en sus ojetes, los de atrás, están muy dilatados pues les hemos dado mucho por el culo. Pero fíjate también en los ojos de la cara, tambiém se hallan pletóricos, irradian felicidad.
¿Que pretendes, oh mi señor con tus palabras?
Pues que cuando te demos por el culo a tí y a tu pueblo, no olvides sonreir y agradecerlo, querido Vallezo.
El petit llangost, Vallezo, va fer un gest d´assentiment amb el cap. Mai cap rostre havia desprès tanta felicitat.