dilluns, 5 d’octubre del 2009

Gràcies Diputació, sense vosaltres no hauria estat possible

Aquests dies no he parat de sentir pels mitjans de comunicació lloances als enormes beneficis que el pas del Rally Cataluña organitzat pel REAL Automòbil Club de Cataluña a les nostres terres hi està deixant. És per això que avui dilluns, l’endemà del darrer dia del Rally, m’he arribat fins la carretera de La Mussara (concretament prop de la Font del Llop) a comprovar-ho in situ.

El Ralli ha aplegat un gran nombre de seguidors, tots ells compraven els seus queviures a les botigues dels pobles de la vora. A més del seu acreditat civisme, els espectadors del Rally ens demostren que estan fets un gourmets i sempre busquen pels seus àpats les millors i més selectes viandes.

Conseqüència de l’anterior, han contribuït de manera més que decisiva a millorar la fertilització dels nostres boscos de l’entorn mercès a les seves nombroses defecacions:

També han trobat nous usos als arbres i arbustos que normalment no serveixen per res:

Els vehicles participants a la cursa han contribuït a la conservació de l’asfalt i vorals de la carretera:

Tot i no disposar de cap fotografia, gràcies al Rally els infants dels pobles per on passava han gaudit d’un dia de festa al no poder-se desplaçar fins l’escola i els pagesos han pogut fer un merescut parèntesi a les tasques de verema i recollida de les collites d’avellanes, ametlles i garrofes que amb tan poc encert han triat madurar justament durant els dies de la cursa.

Esment especial, mereix el clarivident Alcalde de Querol (PSC), el qual a diferència d’altres col·legues seus ha sabut veure els grans beneficis de la competició i ha decidit tancar l’Ajuntament per què tothom pugui anar-la a veure. (El Sr. Miguel Uroz és un acalde exemplar ja que enlloc de perdre el temps en aprendre la llengua del seu poble s’ha posat entre cella i cella dotar a Querol, que ara té 400 habitants, amb 4000 nous habitatges).

També fixar l’allotjament del “quarter general” de la cursa als hotelets de Port Aventura ha estat un recolzament decisiu a la petita hoteleria rural de les nostres comarques.

Finalment els petits autònoms que es dediquen al taxi han vist com també feien calaix amb els nombrosos viatges d’anada i tornada (en helicòpter) que duien els intrèpids pilots des port aventura fins les sinuoses carreteres on tenia lloc el Rally.

Tot plegat gràcies al Patrocini i suport econòmic de la Diputació Provincial de Tarragona governada en coalició per CiU i el Partido Popular. Només tinc paraules d’agraïment per destinar els nostres impostos (que ben aviat ha d’apujar el govern español del PSOE) en aspectes tan positius pel futur de les nostres viles i pobles.

10 comentaris:

Clidice ha dit...

Mare meva! no se'n cansen de tenir tan poca vergonya?

Josep ha dit...

I quant cobren aquests de la Diputació?

Arbequí ha dit...

I jo que em pensava que les Muntanyes de Prades ja feia temps que havien estat declarades Parc Natural!

Jorge Javier ha dit...

El Rally de Cataluña empezó, como es debido, con las banderas nacional rojigualda y regional cuatribarrada dando la salida.
Desde Port Aventura; empresa nacional que tuvo el gran acierto de cambiar el area de Cataluña por el de Mediterranea.
Cataluña no vende, es palabra que despierta boicot y los sabios empresarios portaventurenses lo vieron claro.
El domingo me encontré con el público mayoritario del rally regional; jóvenes estoparios y nenguienses del Área metropolitana: Buenos patriotas españoles cívicos y amantes de la naturaleza.
Para los españoles de bien este rally ha sido un ejemplo de lo que deben ser las cosas en nuestra patria.

Jorge Javier ha dit...

El Rally de Cataluña empezó, como es debido, con las banderas nacional rojigualda y regional cuatribarrada dando la salida.
Por supuesto, desde Port Aventura; empresa nacional que tuvo el gran acierto de cambiar el area de Cataluña por el de Mediterranea ya que Cataluña no vende. Es palabra que despierta nausea y boicot.Los sabios empresarios portaventurenses lo vieron claro.
El domingo me encontré en la autopista a Barcelona, con el público mayoritario del rally regional; jóvenes estoparios y nenguienses del Área metropolitana. Buenos patriotas españoles; cívicos, respetuosos y amantes de la naturaleza.
Para los españoles de bien, este rally ha sido un ejemplo de lo que deben ser las cosas en nuestra patria.

Asimetrich ha dit...

De fet em vaig llevar Dilluns i em sentia diferent, molt millor, pletòric de forces. És clar! va ser cosa del Rally, com se'm va poder passar per alt? :-OO

Plotí ha dit...

Realment ha tingut un ressò mediàtic proporcional a la seva importància. El proper el podrien fer als jardins de la Moncloa(ca). Això si no s'espanten amb uns personatges gòtics sortits d'una visita al Halloween de Puerto Aventura...
Això de la bossa penjada d'un arbre... seria una 'performance'?

Jorge Javier ha dit...

Martillo, borra el primero que se me ha ido la pinzaaaaaaaaaa....

Viva Felipe VI!!!!!

GAIA ha dit...

Quins pebrots! Està clar que tot el que mou "pela" té sempre las de guanyar.

She ha dit...

Aprofito per dir: Generalitat, consells comarcals,ajuntaments forts en les capitals de comarques,...diputació de Tarragona...(?) No tenim masses entitats encarregades de ...quasi tot?