divendres, 15 d’octubre del 2010

Alicia dixit

Quan s'escau l'aniversari en xifres rodones de la mort d'algun personatge important en la història d'un país els mitjans de comunicació n'acostumen a fer el corresponent ressó. Tot just avui dia 15 d'octubre fa 70 anys que el President de Catalunya, Lluís Companys i Jover, era afusellat pels españols.

Aquest matí he tingut la ràdio posada, hi havia RAC1 i en la programació de matí no se n'han fet precisament ressó. S'ha parlat de moltes i múltiples coses però d'aquest fet tan poc com vulguis. M'ha extranyat molt.

Al migdia sento l'Alicia Chànchez Camacho que diu que no s'ha de fer cap mena de recordatori al passat i que s'ha de mirar endavant. Ara ho he entés tot!!!, el señor Conde de Godó, amo de RAC1 ha ordenat fer seguir fil per randa les consignes dictades per la seva referent política.

Tot i que no s'ha de mirar enrera, auguro que el desembre del 2013 la programació de RAC1 i la resta de mitjans propietat del señor Conde ens donaran tota mena d'informació i reportatges sobre el vol que el Sr. Carrero Blanco, el President del Govern Español, va fer 40 anys enrera per damunt d'uns edificis del centre de Madrid.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Estem veient, les darreres setmanes, com RAC1 s'està espanyolitzant a pases gegantines. Sembla que als Godó no els ha agradat el tarannà que ha pres l'emissora i volen "reconduir-la".

maria ha dit...

No vull defensar a ningú,però de bon matí he escoltat el programa de RAc1,el món a Rac1 d'en Jordi Basté i si que n'han parlat a quarts de 7.Us ho dic perquè no me'n recordava i ho he sabut gràcies a ells.

Ricard C. Estrada ha dit...

El de sempre, la Catalunya real i el que realment importa als catalans... reaccionant de la manera que té el cervell programat. No s'ha de mirar enrere ni quan s'assassina algú... això sí, si no es tracta d'algú del seu partit a Euzkadi. A veure si algun polític d'aquells tan valents i catalanistes reacciona o continuen amb el cap abaixat.

Plotí ha dit...

Assisteixo, astorat, a la predicció blogaire més agosarada de totes les que es fan i es desfan. Llàstima que calgui esperar tants dies per comprovar-ho. Potser ja no hi serem per comprovar les vostres doctes paraules, o potser aquest blogaire se n'haurà cansat (cosa que espero que no passi!).
També podria passar que els GO2 ja no hi siguin, i els mitjans es facin ressò de la independència prevista per al 2014!

xavi ha dit...

Uff.... i de 8Tv....?...si pocs que som i malament :S

Anònim ha dit...

Si et presentes a premis, guanyaràs el primer a "al millor blog futoròleg" . (si és que hi ha aquest premi.) Segur.

Josep ha dit...

No miris el passat, pensa en el futur. És cert que t'he robat la cartera fa vint minuts, però això ja és història i no interessa ningú. Oblida el passat i concentra't en el futur: ves al caixer automàtic, que jo t'espere ací amb la navalla.

sànset i utnoa ha dit...

Mirant al futur, crec que aquell dia de l'any 2013 somriuré al rememorar la fita més important de la història de l'atletisme espanyol.

*Sànset*