dimecres, 14 de setembre del 2011

Ho saben prou bé


Avui caminava absort per un elegant carrer de Reus tot reflexionant sobre el fet que cada cop que els españols acollen alguns dels nostres Drets Nacionals sorgeixen veus des d'aquí advertint-los que la societat catalana no tolerarà noves agressions i que si no es rectifica hi ha el risc de mobilitzacions massives per part de la societat catalana.

La reflexió, profunda i meditada, m'ha impedit adonar-me que damunt la vorera hi havia una sèrie de deixalles just al costat dels contenidors de recollida. L'ensopegada ha estat inevitable i he caigut irremissiblement per terra. Sortosament per mi, m'he pogut incorporar al moment sense gaire més conseqüències que el corresponent renec recordatori envers qui ha deixat aquelles escombraries enmig de la vorera i la seva família.

Represa la reflexió que em tenia tan distret he arribat a la ràpida conclusió que som ben il·lusos si ens pensem que la nostra societat es mobilitzarà en favor de la nostra llengua o els nostres drets nacionals quan ni tan sols és capaç d'introduir les seves pròpies deixalles dins els contenidors.

Els españols ho saben molt bé i per això ens van acollant, i cada dia més que ho faran!!!

foto: Martell caigut de Reus

7 comentaris:

Era ha dit...

No siguis tant destructiu, has pensat quanta gent deu haver apuntat bé?, si fossin sis o set que haguessin fet el mateix, no haguessis entrepussat, haguessis xocat.

Sebastià Martori ha dit...

el problema no és que no sàpiguen llençar les escombreries pel forat. El problema és la quantitat de gent que ha de remenar els contenidors per sobreviure. Potser hi té alguna cosa a veure l'expoli fiscal. Potser.

maria ha dit...

Pel barri ja he fet el meu propi estudi. Els grans reciclen, molts joves passen de tot i tiren tot al mateix contenidor. Deú meu quin cervell més petit.
I que consti que sóc jove i reciclo^^.

Jordi ha dit...

Potser el que podríem fer és anar a deixar la merda a casa seva i així, mica en mica, aixecaríem un mur entre ells i nosaltres.

Jordi Xavier ha dit...

Si el nivell cultural del país fos més elevat no dubto gens que ja foram independents perquè des d´el punt de vista racional l´espanyolitat de la major part de Catalunya (manca la Nord) és tan absurda com el fet de deixar la merda escampada pel carrer.
També he de dir que l´Ajuntament ha canviat el format dels containers de reciclatge i hi deix uns fortas tan petits que jo mateix m´he vist obligat, a vegades, a haver de deixar part de les deixalles fora. El dissenyador dels containers deu ser amic d´algun regidor del PP o Ciutadans i hi fa el forat en concordància a la seva capacitat cranial !!!

Anònim ha dit...

En una cosa estic d'acord amb el comentari del Jordi Xavier respecte als petits forats, potser serà qüestió de posar-hi vaselina, jo ja estic cansat d'haver d'empenyer perquè entri, i no m'agradaria haver-la de deixar a fora.

Josep ha dit...

Lenin havia teoritzat sobre la massa mínima indignada que calia per tirar endavant la Revolució.

És clar que ho va teoritzar fa 100 anys, en un Imperi Rus ple de gent pobre i analfabeta.