dimecres, 2 de maig del 2012

La cúpula també copula

Es ben sabut que, Barcelona, la capital de la nostra Comunitat Autònoma organitza certàmens, congressos i fires d'àmbit internacional que són reconegudes arreu del mon. Sovint s'argumenta que la Ciutat Comtal (de Godó) sedueix el seus visitants per la seva gastronomia, els seus monuments, l'amabilitat de la seva gent o l'obra de Gaudí,... Però el que realment captiva a qui ve a esdevinements com el Congrés Eucarístic, Alimentària, Construmat o el World Mobile Congress són els refinats treballs que ofereixen els/les treballadors/es sexuals de Barcelona. Els executius de l'Opus Dei, Kraft Foods, Heinz, HTC o Nòkia han gaudit d'aquell Francès o aquell Grec que enlloc han pogut trobar. La reputació de tanta activitat lúbrica s'ha anat escampant i ha arribat fins les orelles dels dirigents del Banc Central Europeu, que no han volgut ser menys i han decidit celebrar una reunió de la seva cúpula a la nostra Capital a partir de demà dijous i després de debatre el rumb de l'economia europea durant el dia, durant la nit podran debatre el rumb dels seus fluids més íntims..

Ves a saber si arrel de sortir tan satisfets de les còpules barcelonines fetes pels membres de la cúpula del Banc Central Europeu en surt una recomanació al Govern Colonial Español per tal que aturi l'espoli fiscal que practica envers Catalunya i ens donguin d'una punyetera vegada la Independència...


Foto: Cimera barcelonina del BCE. Un membre de la Cúpula del Banc Central Europeu moments previs a fer una còpula.

3 comentaris:

Pep Cistell ha dit...

He d´admetre, amic Martell, que el teu comentari té molta trempera ...

Josep ha dit...

Només discrepo en una cosa: realment és Barcelona la capital de Catalunya?

Si us plau us ho demano, com a persona resident a la comarca del Barcelonès, quan siguem independents: REPARTIM UNA MICA ELS DESPATXOS GOVERNAMENTALS PER LA RESTA DEL PAÍS.

No vull viure envoltat de funcionaris.

Plotí ha dit...

Em preguntava per quin motiu se celebrava la reunió del BCE a BCN, tret de la coincidència de lletres. Mercès pel vostre aclariment. M'ha estranyat, però, que una elit tan acostumada a la sodomia hagi optat per formes sexuals més barroeres i primitives.