divendres, 29 d’agost del 2008

Reus, segona ciutat de Catalunya

Com que em començo a fer gran i els anys no perdonen, he hagut demanar hora al meu metge de capçalera i a l'Hospital de Sant Joan. Com que no m'agrada fer cues, ni donar negoci als operadors telefònics mitjançant les trucades al 902 he pensat en fer-ho mitjançant internet. En el primer cas he visitat un lloc web de la Marina Geli: http://www.gencat.net/ics/usuaris/visites.htm , i sense cap problema he pogut demanar hora, fins i tot he pogut canviar la que inicialment m'oferien. Aleshores he pensat que si a nivell de tot Catalunya es pot demanar hora (hi ha mes de 7,5 milions de potencials usuaris, i va creixent...) per demanar hora a l'Hospital de Sant Joan de Reus, la cosa seria la mar de senzilla tenint en compte el reconegut prestigi de què gaudeix l'empresa que el gestiona de manera tan eficaç. Aleshores tot clikant al seu web m'ha sortit el missatge: Web provisionalment fora de servei per tasques de manteniment. A fer cua toca!!!

Si Don Pau Font de Rubinat aixequés el cap veuria amb satisfacció que Reus encara és la segona ciutat de Catalunya (l'única diferència es que ara ho és per la cua). Per cert la primera (també per la cua) és Tarragona que tenen un pàrking tan intel·ligent que molt probablement hagi realitzat els seus estudis primaris i secundaris en un col·legi tan reputat com el Turó.
Encapçala aquest post l'ex-libris de Pau Font de Rubinat, noteu que hi diu "Visca Catalunya Lliure" (foto obtinguda de la web de la GREC).

3 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

a qui se l'hi acudeix posar-se malalt a la ciutat de Reus !!!

Anònim ha dit...

Reus ocupa el tercer lloc per la cua en transparència política municipal. El primer lloc per la cua, "ex-aequo" amb una altra ciutat l'ocupa Tarragona!.
Reusencs! no podem permetre que els pelacanyes ens passin pel davant!. Faig una crida als nostres benvolguts regidors municipals per que facin un esforç per que siguin encara un xic més embusteros!. Vosaltres podeu! Qualitats no us en manquen!. Ànim!.

Anònim ha dit...

No et fotis amb l'Opus que rebras!