dimarts, 7 d’octubre del 2008

Batusses per unes engrunes... radioelèctriques

A finals de setembre passat la Tele de Reus tenia previst començar a emetre per la TDT, això no ha pogut ser per què resulta que la freqüència que tenia prevista ara l'està ocupant TV3. Tot plegat ha provocat malestar a la cadena local del Buenafuente que ha manifestat el seu enuig envers TV3.

Sense entrar en el fons de la qüestió, vull deixar palès que això és una demostració que els espanyols exerceixen a casa nostra el seu colonialisme en tots els àmbits possibles. Fins i tot l'espai radiolèctric català és administrat per la metròpoli messetària tal com els hi passa pels coll... (piiip). D'aquesta manera mentre d'una banda dues emisores de parla catalana han de barallar-se per una miserable freqüència, les emissores españoles en TDT sorgeixen com a bolets bords metzinosos (Veo, Disney Chanel, Antena Neox, 40 Latino,... ) i tenen barra lliure en un ampli espectre de freqüències per triar i remenar.

Suposo que dins d'algun despatx de Madrid algun peix gros, panxut, mentre es fuma un puro d'un pam comentarà tot fent un somriure sorneguer: "mira los catalinos, se vuelven a pelear por unas migajas..."

4 comentaris:

JM AGELL ha dit...

Bones! Gràcies pel comentari. Per cert, C.Colom, no té un lloc concret de naixement, tot sigui a dir. Segons Ulloa diu que és català; de la Riega diu que és gallec; pero l'hipotesi que més sona és la de Gènova. Pero aixó és com tot, és un fill més del món, que la nostra magnífica història ens deixa sense resoldre!
Salutacions!

< < jmagell.blogspot.com > >

Jobove - Reus ha dit...

la tele tal com la veiem avui en dia té els dies comptats i ja es poden repartir el pastís que més aviat sembla un cagalló

salut

Anònim ha dit...

Queda algun català oligofrènic que no vegi encara que l´única sortida viable és la independència.
¿Calen més arguments i fets demostrables per a que alguns cecs imbècils catalans se´n adonin de que els espanyols ens donen pel cul continuament?
¿És cientificament possible ser català i espanyol (o francès)i no tenir alguna patologia en el sistema nerviós central?.
¿És compatible la catalinitat i l´espanyolitat i no ser un absolut idiota?

Pep Cistell

Anònim ha dit...

En una cadena hispano parlant de la TDT que esmentes hi ha un anunci d'un aparell que augmenta la mida del penis. Mai hauria pogut imaginar-me que els espanyols poguessin tenir problemes d'aquesta mena!!!