dilluns, 8 de desembre del 2008

Proposta de resposta a un ultratge


Els que aneu seguint aquest blog ja sabeu que sóc un ferm partidari de l'enfortiment dels tradicionals llaços d'amistat que uneixen España amb els països àrabs. Una manera de fer-ho seria la d'adoptar costums tradicionals d'aquells països i incorporar-los decididament al dia a dia quotidià del reino. Hi ha costums que molts españols se'ls farien ràpidament seus ja que s'adapten fil per randa al seu tarannà tolerant i europeu. Ara tenim una oportunitat irrepetible d'adoptar-ne un i això no s'hauria de desaprofitar:

Tots coneixeu les inadmissibles declaracions que el Diputat Tardà ha fet tot desitjant al llinatge de la Família Real Española que passin a millor vida i titllant als doctes magistrats del Tribunal Constitucional de la Constitucion d'España de corruptes. Aquestes paraules mereixen un càstig exemplaritzant i contundent. Aleshores què res millor que manllevar el sostenible costum de lapidació pública que practiquen a l'Arabia?

Per a poder fer realitat aquesta idea caldria situar al Sr. Tardà al mig de la Plaza de Oriente de Madrid per procedir amb la lapidació. Aquesta hauria de fer-se seguint un protocolari i rigorós ordre jeràrquic llançant la primera pedra Sa. Majestat el Rei, seguit per la resta de família Borbó (no l'enumero tota ja que esgotaria els 300 TB d'espai disponible al disc dur del servidor), continuarien els incorruptibles magistrats del Tribunal Constitucional, després una representació dels mitjans de comunicació més influents de la Villa i Corte: el Sr. Pedro J i el Sr. Los Santos. La lapidació prosseguiria amb la intervenció de la Presidenta de Madrid Sra. Aguirre (de ben segur aprofitarà per lluir un atrevit conjunt de mitjons a joc amb el seu vestit-jaqueta ). I acabaríem amb les pedres llançades per una representació regional catalana encapçalada pel Ciudadano Ribera.

Estic segur que si consolidem aquest costum de lapidar públicament aquells que gosen posar en entredit la unitat d'España, el Rei Abdulà complagut farà una mica de rebaixa a la factura del petroli que gasta el seu cosinet de Madrit en les seves intrèpides regates transoceàniques.
Foto: com més cosins mes endins. Cortesia del Mundo.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

No cal exagerar tant les coses. Fer servir morir com a contraposició a viure és una cosa i en aquest cas crec que només es vol referir al contrari de visca. O no?

Mon ha dit...

Boadella podria amenitzar la vetllada sobre una tarima explicant acudits vestit de torero

Anònim ha dit...

jo,quan surto de casa, ja em tapo el cap i la boca amb una mena de bufanda gran, però es perquè tinc fred aquests dies... això val com adaptació a les seves costums?

Agnès Setrill. ha dit...

Si fós així, i amb aquest ordre, el Tardà encara tindria sort i no patiria gaire estona, ja que es sabut que sa majestat, té bona punteria, sobretot amb els óssos.,i mira, aquest Sr.hi te com una retirada, no trobeu?

Josep ha dit...

També poden practicar el canibalisme amb els catalans. La carn de català és halal, oi?

En fi
http://descans.blogspot.com/2008/12/anagrames-republicans.html

Anònim ha dit...

Martillo; ¿hablas de lapidación en España?, ¿te has vuelto loco?. La nación española cuna de genios en artes y ciencias es actualmante la octava potencia mundial y como bien se sabe fue acogida recientemente en la reunión de los 20 paises más influyentes del mundo.
Basta de ultrajes a una nación que es la envidia del mundo civilizado desde aldeanos catalanes incultos basados en la cerrazón más intolerante.

! Arriba España ¡

Jorge Javier

Josep ha dit...

Apunt etongràfic: els espanyols són més de Garrote Vil.

(no s'ha de confondre amb Garrulo Vil)

Anònim ha dit...

...please where can I buy a unicorn?