divendres, 23 d’octubre del 2009

A Catalunya Ràdio s'han begut la raó


He posat la tertúlia del programa del Sr. Fuentes al Matí de Catalunya Ràdio. Un dels contertulians era el sr. Paco Maruenda, director del diari madrileny “La Razon”. Vaig sentir per primer cop les opinions d’aquest sr. quan era tertulià amb Antoni Bassas. A diferència d’altres tertulians i el mateix Sr. Bassas que van ser defenestrats per motius dermatològics (patien crostes), el Sr. Paco Maruenda va poder seguir opinant a l’emissora pública catalana durant l’efímera època de la Sra. Neus Bonet i ara segueix sent tertulià de l'espai del Sr. Fuentes. Això si que és un exemple de supervivència mediàtica!!!

Catalunya Ràdio és una ràdio pública i ha d’assegurar el pluralisme en els seus col•laboradors, fins aquí d’acord. Però d’aquí a oferir els seus micròfons al director d’un diari de Madrid que dia si i dia també publica mentides, insults pel simple fet d’emprar la llengua catalana i es manifesta beligerantment hostil a tot allò que pugui sonar a català resulta com a mínim grotesc.

Us imagineu que el director del Diari El Punt fos tertulià permanent del ponderat programa de la Sra. Curri Valenzuela a la TV Pública de la Comunidad de Madrid?! I això que El Punt, és un diari seriós que no publica mentides, mai difama als madrileñs i evidentment no insulta els españols pel simple fet de parlar la seva pròpia llengua.

foto: portada de la Razon del dia 22, si feu un clik per engrandir-la trobareu un titular que corrobora aquest post.

11 comentaris:

Josep ha dit...

L'has clavat!

GAIA ha dit...

Però quina molt bona entrada! ja ja ja. L'acompanyament no podia ser millor!

kika ha dit...

però has mirat de buscar-hi una explicació? penso mentres escric (i escolto aquesta música fascinant!) ... potser no n'hi ha cap altre del teu perfil que vulgui anar a cataràdio.. podria ser no?
la qüestió és que a cataràdio com a rac 1 no volen passar sense un d'aquests... i mira que seria fàcil i... agradable! :-)

Anònim ha dit...

El millor són les tertúlies d'aquest gran canal anomenat Intereconomía. Tots els terutlians (inclòs el presentador, que tb opina) són del PP. Cada dia, porten a un del PSOE per a tenir amb qui desfogar-se. Això sí, a l'hora de parlar sobre Catalunya i en particular sobre el catalanisme (i ja no dic independentisme), tots d'acord: ens posen a parir igual.

Plotí ha dit...

Això d'Intereconomia, ja s'ho faran. Com a mínim no ho paguen (directament) amb els calers dels catalans. El cas del Sr. Fuentes és ben diferent. El tio Paco (el de la cançoneta) deu estar enfotent-se'n des de l'altre barri. Com es pot ser tan gamarús! Suposo que quan parlava de la crosta nacionalista que calia eliminar de la CCRTV, en cap cas el mamon del Sr. Juan Hernando devia fer referència al Sr. Fonts.

zel ha dit...

Em posa malalta el Maruenda aquest, no hi ha dret, amb la de bons opinadors que trobarien si volguessin...

Pep Cistell ha dit...

Sr. Martell: què et sembla l´opció Reagrupament?.
A mi m´engresca molt.
Em fa somiar que un dia ens desfarem de tota aquesta merda.

kika ha dit...

edito el meu comentari anterior, perquè per una errada es perdia tot el sentit:

però has mirat de buscar-hi una explicació? penso mentres escric (i escolto aquesta música fascinant!) ... potser no n'hi ha cap altre del seu perfil que vulgui anar a cataràdio.. podria ser no?
la qüestió és que a cataràdio com a rac 1 no volen passar sense un d'aquests... i mira que seria fàcil i... agradable! :-)

xavi ha dit...

El Bote de l'Euromillon !!! Segur que era el Millet qui el va fer trapis per guanyar-lo.
Els catalans tenim aquesta virtut ens agrada el sado en dosis discretes, ja sigui a la ràdio, la premsa, etc..

Agnès Setrill. ha dit...

Jo crec que es per mantenir la nostra identitat., tenir sempre al costat qui ens escupi, ens trepitgi o/i ens faci la traveta, en lo mínim.
(I una mica el que diu el xavi.)

nyap ha dit...

Si hi ha el nivell d'independentisme actual a Catalunya es gracies, en gran part, als atacs constants de ximplets com en Marhuenda... així que està bé criticar-los, pero si us plau, no els hi preneu el micro!