divendres, 10 de setembre del 2010

Una consellera amb molts fums


Ahir la Consellera Geli, de la qual es diu que forma part del sector més catalanista del PSC!, ens va donar a tots un exemple d'honestedat i sinceritat política. Va declarar sense cap pudor que el Parlament de Catalunya no hauria d'elaborar una Llei Antitabac, va afegir que creu que qui realment ho ha de fer és el Govern Español i cal esperar a què aquest es decideixi fer-ho un dia o altre. Casualment aquestes declaracions coincideixen quan el Govern Basc aprova la seva pròpia Llei Antitabac.

Amb els precedents de valentia política que ens té acostumats estic convençut que la Llei Antitabac que elabori el Govern Rodríguez serà una llei exemplar i definitiva . O sigui que seguirem tenim molts fums al nostre voltant, durant temps i temps.

PS. Ara ho entenc tot! Acabo de sentir per ràdio que la Geli sona com a futura ministra del Govern Rodríguez ara que haurà de plegar de Consellera. I és que la perspectiva de poder mantenir poltrona és molt llépola...


foto: foto oficial de la Consellera Geli, ben aviat els tècnics en photoshop del Ministerio hauran de retocar la bandera que té al seu darrera deixant només dues franges vermelles i una de groga al mig.

9 comentaris:

Senyor Merdevalista ha dit...

Segueixo dient que cal actualitzar la definició de "catalanista"...

maria ha dit...

Com poden canviar tan?Quan són aqui fan un paper,quan són allà en fan un altre.Patètic!

Anònim ha dit...

Es nega a tirar endavant a Catalunya allò que els espanyolistes del PP i el PSOE han legislat a Euskadi. És a dir, que és encara més espanyolista que els més espanyolistes del PSOE i el PP! O simplement és covardia per la por a prendre decisions? Per a mi, una combinació de tots dos.

Agnès Setrill. ha dit...

Uix!!!! ja li allisaria jo els rinxols en aquesta...!

zel ha dit...

Jo callo, que sóc fumadora...

xavi ha dit...

Si ho han de fer des de Maddid, doncs que plegui, no vindrà d'uns dies sense consellera i ens sortira mes barat.
M'agrada mes Federer que Nadal, sóc federalista?

PEP CISTELL ha dit...

El nacionalisme d´alguns catalans comença i acava en els Bin-Ladens.
Per exemple, mireu el canvi espectacular que ha fet en els seus comentaris el Salvador Sostres, ex colmunista de l´Avui i actual columnista del magnífic diari espanyol El Mundo. En el seu article del passat diumenge deix l´independentisme català a l´alçada de l´intel.ligència dels bacteris.
Poderoso caballero, Don Dinero ¡¡
amb això sí que estic d´acord amb els espanyols ¡¡

Clidice ha dit...

només puc donar-te la raó, però això ja ho sabíem dels del PSOE(c)

kika ha dit...

ui! és igual igual que la de polònia! :-)