diumenge, 7 de novembre del 2010

Avís important a les unitats de neonatalogia
Arrel de la visita del Sant Pare a Barcelona (que per cert ha parlat més en català en aquesta visita pastoral que Mossèn Cinto en tota la seva vida) els fidels han quedat extassiats amb el seu Magisteri . La nostra televisió regional ens ha ofert una bona mostra de les increïbles sensacions que aquests experimentaven en sentir els seus mots. La seva eufòria esdevenia màxima i avui molts membres numeraris de l'Opus i oients de Radio María duts per l'excitació pròpia de les grans ocasions faran ús del sagrament del matrimoni i, a efectes merament reproductius, realitzaran l'acte sexual. Com que aquest col·lectiu sembla ser que és al·lèrgic al làtex dels profilàctics i les úniques pastilles que es prenen les senyores són marca juanola serà del tot previsible que el dia 7 d'agost de l'any 2011 sigui un dia crític per totes les unitats de neonatologia. Caldrà aleshores que totes les llevadores, tocòlegs i la resta del personal sanitari ajornin les seves vacances d'estiu i es mantinguin en situació d'alerta i disponibilitat total de cara al baby opus boom que s'esdevindrà.

Demà dilluns al Diario Español de Tarragona més d'un arribarà extenuat i més d'una escaldada...

foto: Uns joves parroquians de Torreciudad comentant l'Homilia de Benet XVI pocs instants abans de consumar el seu matrimoni canònic i engendrar el seu hereu. Importada d'España de http://almeriacontapa.blogspot.com per martelldereus

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot el desplegament orquestrat ha estat exagerat. I, total, per a sentir que hi ha una "anticlericalisme" com els dels anys 30. Ni tan sols ha aconseguit omplir els carrers de Barcelona, i això que ha vingut gens de molts i molts llocs. És un fracàs.

Clidice ha dit...

El que em sembla un fracàs, de fet un despropòsit monumental, és la cobertura que n'ha fet la telatrès aquesta, la "seva". S'accepten suggeriments de possibles països on emigrar.

Ricard C. Estrada ha dit...

Cert, encara que els solters es dutxaran amb aigua freda per a no caure en la temptació de la satisfacció unipersonal.

Remitjó ha dit...

Molt ben vist!


També caurà alguna que altra palleta, tot i el cilici...

Agnès Setrill. ha dit...

U! , jo tot el dia que vaig com si m'hagués, pixat.

Osonenc ha dit...

Agnès, el Carefree pot ser la sol·lució pel teu dia.

maria ha dit...

Em canso de parlar del papa...

Josep ha dit...

L'autoestima dels catalans és tan baixa, que si ens ve el Dalai Lama parlant en català i defensant els nostres drets, la majoria de catalans es fa budista.

Sisco ha dit...

De ben segur que deu haber acabat fet caldo el pobre home!

ricderiure ha dit...

ostia quina perversió això d'exitar-se amb la visita de l'home arrugat aquest...
aquest de l'opus si que estan malalts...

apa salut!

sànset i utnoa ha dit...

Paga la pena que els hospitals prenguin compte del teu avís. Ja se sap, el Papa aixeca passions (com els pares bostonians)

*Sànset*

Plotí ha dit...

El que més em va excitar és la menció que va fer a l'España unida. Resulta que ara, a més a més, estic excomunicat per independentista! Vatua l'olla! A aquest pas, m'hauran d'enterrar fora del cementiri...

Anònim ha dit...

Plotí, ja ho diuen que és com fa 80 anys, a menys que paguessin molts calerons, no els donaven ni l'extremaunció, aleshores si.
(Ja pots anar estalviant si vols anar al cel)

Jordi Tudó ha dit...

Potser haurem d'anar a fer exercicis espirituals a Torreciudad, ves.
Salut
www.miradesalvent.blogspot.com

Pepo! ha dit...

quins collons que tenim de riure-li les gràcies, i més amb la cara que fot de pederasta..

RaT ha dit...

El Josep té massa raó

Josep ha dit...

Ra Teta: Quin dels dos Joseps és el que té massa raó?