dimecres, 2 de febrer del 2011

Aberració cromosòmica.

Una de les moltes mancances que patim avui en dia a Reus és que no s'hi distribueix el prestigiós diari gratuït anomenat "20 minutos". Sabedor d'això el corresponsal d'aquest blog a la capital de la nostra comunitat autònoma, Sr. Plotí, m'ha fet arribar un interessant reportatge publicat en aquest rotatiu a primera plana i planes interiors referent al conegudíssim conjunt musical "Pastora" per tal que ho pugui compartir amb tots vosaltres:

Afegiria a la notícia que el grup havia d'anomenar-se inicialment "Pastora Imperio" però malauradament aquesta denominació ja l'havia feta seva amb anterioritat una altra famosa intèrpret.

Com a conclusió de tot plegat no sembla cap disbarat formular la hipòtesi que l'ADN de l'insigne poeta i traductor Carles Riba, avi d'aquests brivalls tan eixerits, hagi patit unes curioses mutacions en transmetre's a alguns dels seus descendents fruit d'una més que probable aberració cromosòmica.

13 comentaris:

Ricard C. Estrada ha dit...

Aquest és un virus molt estès per aquestes terres de l'àrea metropolitana; per aquests malalts, això del català és quelcom primitiu i pagesívol enfrontat al cosmopolitisme de l'espanyol. Casos perduts de Boadellitis aguda.

El porquet ha dit...

Bé que cobra la senyoreta cantant de les seves aparicions per la sèrie que es passen el dia cardant de TV3.

Ah, clar, és que com que dóna diners se sent més lliure de xerrar en català.

Ara clar, com que cantar en català no acaba de donar moooolts dinerets, doncs fot-li pel boc gros, no se sent lliure cantant en català... és clar, no té la llibertat per comprar tot el que li vingui de gust.

Josep ha dit...

Musicalment no m'agradaven. Però ara ja no m'agraden en cap sentit.

Llesca ha dit...

Aquests són una trepa d'ignorants; ni tan sols són uns venuts. És com la gent catalana, o que viu a Catalunya, que riu o li fa gràcia quan algú parla un català correcte, amb un vocabulari ric i amb una bona pronunciciació.
Mereixen una lobotomia frontal.

xavi ha dit...

i encara cantaven? o volen tornar a la palestra i aprofiten l'escandol per ser portada de diari?

L'illa dels monstres ha dit...

Pobrets, senten tant la pressió de les polítiques lingüístiques del català que després no es poden ni concentrar per fer bona música. Una pena tu.

Plotí ha dit...

Bon post! Potser la mutació cromosòmica ha estat motivada per l'addicció del Pau Riba a múltiples substàncies que enganxen i que no venen en llibreries.
Els fillets de tan insigne personatge són uns impresentables (és que no se sap qui pot acabar llegint això).
Només un apunt: és el Pau Riba, el nét del Carles Riba. O sigui, que aquests en són els besnéts (tret de http://ca.wikipedia.org/wiki/Pau_Riba).

Agnès S. ha dit...

Aquesta noia no és la companya de l'Arlet a "Infidels"?

... ha dit...

No pretenc sembrar discòrdia, però...

Músicalment no són molt bons però agraden, les lletres, tot i millorables, expressen allò que molts senten i com a conseqüència, agraden. Fa una setmana van tocar a Tarragona (jo no hi vaig anar) però hi vaig passar pel davant i La Vaqueria (sala on es feia el concert) estava a reventar de gent, per tant a la nostra terra, agraden. I en relació al comentari del porquet he de dir que Infidels, per mi, és una sèrie molt bona, on no només es passen el dia cardant, sinó que com a la vida, el sexe hi té vital importància i és una sèrie que agrada!

Les declaracions de Pastora en aquest diari certament no són afortunades, però la meva desconfiança en els mitjans de comunicació em fa desconfiar del missatger i del missatge, com a mostra podem fixar-nos en les notícies que es van publicar sobre ESTOPA després d'aparèixer a "El convidat" i respondre a preguntes sobre la Independència de Catalunya, en que es va tergiversar la informació i es va treure de context.

No sóc ni seré fan de Pastora i no pretenc defensar-los, però... tampoc crec que se'ls hagi d'atacar per haver expressat una opinió "malsonant" que no necessàriament ha de ser certa i per tant rebuda al peu de la lletra!

Apa, fins aviat!

maria ha dit...

El que haurien de fer és millorar les seves cançons perquè el que és a mi no m'agraden gens.

Anònim ha dit...

Quina barra! Té nassos que amb els nostres impostos haguem de pagar el sou d'una persona que diu que es fa una defensa massa "fèrria" del català.
Sobre la degradació dels besnéts del Carles Riba, si aquest aixequés el cap!

Plotí ha dit...

Agnès, ho és. La mateixa, la 'Dolo' Beltran.

Pep Cistell ha dit...

De que us estranyeu en un país on es concedeix per les màximes autoritats dels Països Catalans el premi Ramon Llull a una defensora a ultrança de l´aniquil.lació del català als nostres territoris; la Sra. Nuria Amat( sense accent el nom, és clar).