divendres, 1 de juliol de 2011

Demano disculpes a tothom


Les cadenes comercials més prestigioses acostumen a realitzar de manera periòdica promocions de productes d'indrets exòtics o llunyans. Gràcies a aquesta pràctica podem adquirir productes difícils de trobar normalment i per postres a un preu força atractiu. Segur que tots heu comprat algun cop alguna menja mexicana, un teixit hindú, o un decoratiu objecte tailandès.

Aquest darrer mes de juny hem tingut una agradable i inesperada sorpresa, la coneguda xarxa d'hipermercats Carrefour ha posat durant uns dies en promoció productes de Catalunya! Fins i tot han editat un fulletó informatiu per assabentar al públic d'aquest fet tan excepcional.

Voldria, però, demanar a tothom disculpes publiques per no haver compartit abans amb tots vosaltres aquesta bona nova. Una oportunitat que poques vegades es dóna de poder trobar productes catalans al Pryca. L'imperdonable endarreriment en la publicació d'aquest post s'ha degut al fet que durant aquests dies he assistit a un estage intensiu de perfeccionament del meu español a la cosmopolita vila de Motilla del Palancar. L'arribada del PP a la primera tinença d'alcaldia del meu poble m'ha fet veure que era del tot necessari apostar per fer aquest reciclatge el més aviat possible per poder mantenir alguna expectativa professional de futur davant l'actual panorama, i el que ha de venir...

7 comentaris:

O. ha dit...

Ostres! Si poden fer una oferta especial de productes catalans, si que és evident que pocs en deuen tenir normalment.

Plotí ha dit...

Destitjo que l'estage d'immersió lingüística us hagi estat profitós, i que en pugueu treure rèdits ben aviat. Pel que fa al Carrefour, espero que no s'hagi acabat l'oferta, per no veure'm abocat a l'adquisició de productes del país veí.

maria ha dit...

Que en són de patètics tots plegats!

Josep ha dit...

Recorda vostè les disculpes del Conseller català d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació?

Pep Cistell ha dit...

Jo sóc client d´ESCLAT / BONPREU. T ´hi sents com a casa. La marca blanca està etiquetada en català ( ara segurament serà prohibit per la CEE ja que no som estat ) i tothom et parla en el teu idioma. La resta de Supers i Hipers de Reus és Hipanolàndia en estat pur on la majoria de catalans s´hi troben d´allò més bé i on a mi em surt urticària.
Com sempre, tenim el que ens mereixem.

Arriba España, coño ¡¡

Pep Cistell ha dit...

Fixeu-vos que quan es diu Arriba o Viva España, sense el coño darrera, hi manca la contundència adequada.

Heu sentit Visca Catalunya, cony¡
Jo mai ...

kika ha dit...

saps que a irlanda, el mateix govern fa anuncis per la tele dient a la gent que consumeixi productes fets a irlanda, ja que d'aquesta manera es fa creixer l'economia, es mantenen els llocs de treball, bla, bla, bla, i aquí dir el mateix sembla quasi una blasfemia!