divendres, 9 de març del 2012

Els tenim molt a la vora però no sabem qui són


Quan em disposo a escriure un post per glosar l'obra d'algun personatge o institució acostumo a documentar-me i aprofundir en la recerca de la seva biografia a fi efecte que l'escrit gaudeixi de rigor i credibilitat. Mitjançant google.cat, ca.wikipedia.org o planes webs específiques és fàcil arribar a recollir molta informació de tot aquell que és objecte de les pentinades que ofereixo des de la meva perruqueria blogaire.

Ahir arran de la resolució del Tribunal Superior de Justicia de Cataluña volia dedicar un breu homenatge als 21 Magistrados que l'han deliberat. Volia relacionar-los un a un, penjar la seva fotografia amb senyal de respecte i submissió. Però quina ha estat la meva sorpresa quan remenant hores i hores pel ciberespeai no he trobat res de tot això. No trobo cap relació de qui són els 21 misteriosos Magistrados, cap fotografia d'ells, res de res. Per internet puc trobar tota mena d'informació de qui son els Ministros o Diputados que configuren respectivament el poder executiu i legislatiu colonitzador español (si cliqueu aquí trobareu la d'un Diputado Español qualsevol trobat a l'atzar) però de l'altre poder, el Judicial, no hi ha manera de poder trobar qui són els 21 Magistrados que integren el totpoderós òrgan jurisdiccional.

foto: davant la impossibilitat de trobar el careto dels 21 magistrats. N'he buscat una de com imagino que deuen ser.

6 comentaris:

Pep Cistell ha dit...

M´imagino que tenen la mateixa cara de babaus prepotents i imperialistes que feien els del Tribunal Constitucional Epañol quan anaven juntets a mirar curses de braus.

El porquet ha dit...

Un reflex del que ha estat la "modèlica" transició espanyola... silencis i repressions subterrànies.

maria ha dit...

Fan mitja por, bé els pocs que coneixem.Fan una cara de feixistes...

Anònim ha dit...

Trobar 21 subjectes tant "PIIIIIP!!!!!" com el que poses d'exemple sembla difícil. Però tots sabem que aquest és un xai al costat dels altres.

Plotí ha dit...

És normal que no vulguin ensenyar la cara: algun ciutadà podria partir-los-la.
Em pregunto si seria fàcil de trobar el careto dels membres de 'Convivencia Cívica Catalana' (sic).

Plotí ha dit...

És normal que no vulguin ensenyar la cara: algun ciutadà podria partir-los-la.
Em pregunto si seria fàcil de trobar el careto dels membres de 'Convivencia Cívica Catalana' (sic).