diumenge, 3 d’agost del 2008

I mira que n'arriben a ser d'eixerits els españols!!!

La reacció que ha provocat a molts espanyols la publicació d'un post en un blog publicat des de la veïna localitat de Torredembarra: amenaces de mort, querelles criminals, trucades intimidatòries m'ha fet qüestionar el tarannà del meu propi blog on alguna vegada he gosat posar en dubte les maneres de fer dels nostres veïns de ponent. Aquesta reflexió ha arribat a bon port i m'he adonat que són molt més eixerits del que mai podríem haver sospitat!!. En conseqüència, penso canviar el nom del meu blog, a partir d'ara es dirà "España, què hermosa eres!" i el seu contingut buscarà totes aquelles coses que han fet de la nostra metròpoli un referent mundial. En propers posts que aniré penjant us faré veure la immensa sort que hem tingut els catalans de poder ser administrats per una nació tan gran com l'española. Serveixi doncs aquest humil blog com a testimoni d'agraïment i admiració...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats martell per haver recapacitat i deixar de criticar als nostres veïns espanyols que, al cap i a la fi, l´únic que volen és el nostre bé!

Anònim ha dit...

Just! amb el nou nom d'aquest blog,mai t'hagués conegut martell! i d'altres que no et trobaran si ho fas, però mira, potser tindràs més visitants, i esclar, d'una qualitat superior, com s'es dit.