dimarts, 9 de setembre del 2008

La nostra primera autoritat es mereix un edifici més noble


Normalment les seus dels centres de poder d'una ciutat, nació o estat són edificis nobles, sovint monumentals, on la seva majestuositat arquitectònica enfatitza, encara més, la dignitat de la institució que allotja. La Moncloa, the White House, el Quirinal o el Kremlin en serien un exemple. A Reus, però, hi ha una anomalia ja que la nostra primera autoritat local està allotjada des de ja fa molt anys en un edifici, que tot i ser bastant gran i ben ubicat, és rònec i d'un estil arquitectònic anodí. Per postres mentre una autoritat menor i subsidiària ocupa un edifici històric com el número 1 de la Plaça del Mercadal, la Primera Autoritat de la Ciutat, representant del poder colonial suprem, s'allotja en un vell edifici del Passeig Mata. Paral·lelament el segon poder colonial, la kusticia española, també s'ubica en un edifici perifèric, mal posat al costat del Pryca!!!. Es comprensible que els malfactors, narcotraficants, alcaldes i altres elements del món de l'hampa hagin d'anar a declarar en instal·lacions així però no és de rebut que los Sres. Kueses i Makistrados tinguin el seu despatx en un lloc amb tan poca "hidalguia".

És per això que proposo que sigui requisat l'actual edifici de l'Ajuntamentde Reus per ubicar-hi les instal·lacions de la Guardia Sivil d'España a Reus així com la Casa Navàs també ho sigui per instal·lar els despatxos de los Sres. Kueses i Makistrados de Reus. D'aquesta manera el proper dia 12 d'octubre es podrà celebrar la tradicional recepció que ofereix la "Benemerita" en un marc ben digne. Conseqüentment, no cal dir que la Plaça també haurà de recuperar el seu tradicional nom de Plaza d'Epaña.


Post dedicat a l'Alcalde de Montblanc.
foto Plaça d' Epaña www.grec.cat

5 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

L'Andreu de Montblanc ho agraïra !!

Anònim ha dit...

QUERIDO MARTILLO

TU HISPANOFOBIA NO TIENE PARANGÓN. ¿ NO TE DAS CUENTA QUE TU REGIÓN NO SERÍA NADA SIN EL RESTO DE REGIONES ESPAÑOLAS? ¿ERES TAN SUMAMENTE ILUSO QUE CREES QUE UNA CATALUÑA LIBRE PODRÍA SOBREVIVIR EN UN MUNDO GLOBALIZADO?. APROVECHA EL DÍA REGIONAL PARA PENSAR EN ELLO Y LLEGARÁS A LA CONCLUSIÓN QUE CATALUÑA SI ALGO ES SE LO DEBE A ESPAÑA. ÉSA A LA QUE TANTO ODIAS. EL RESTO DE ESPAÑOLES SIEMPRE Y EN TODO LUGAR HA DADO MUESTRAS DE AMOR A TODO LO CATALÁN.

VIVA ESPAÑA !!!!!!!!

JOGE JAVIER

Anònim ha dit...

ME HE DEJADO UNA ERRE EN MI BONITO NOMBRE:

JOGE JAVIER

Sr.Martínez ha dit...

Impressionant el tal JOGR JAVIER. La de burrades que es poden dir en un espai tan reduït. Ja se sap que aquests españols, en posar la pota són una primera potència mundial

Jorge Javier ha dit...

MARTILLO

DEDICAR ESTAS TUYAS PALABREJAS AL SEPARATISTA ALCALDE DE MONBLANCH DEMUESTRAN TU FALTA DE CATADURA MORAL. QUERER DEFENDER A ALGUIEN QUE HA INCURRIDO EN DESACATO A LA AUTORIDAD Y OFENSAS A LA BENEMÉRITA DICE MUY POCO A TU FAVOR. CATALUÑA Y ESPAÑA ENTERA NUNCA TENDRÁ SUFICIENTE AGRADECIMINETO A LA PATRIÓTICA INSTITUCIÓN.