divendres, 3 d’octubre del 2008

Argumentari seminal



Els que no creiem en la festassa que es celebrarà diumenge vinent dia 12 (i per postres cau en diumenge!) busquem sovint arguments per donar als nostres veïns. No cal dir que els arguments són contundents, nombrosos i de molt diversa índole.

El que no hauria imaginat mai és que els propis espanyols ens en donin un de nou en safata, i a més és tracta d’un argument objectiu, basat en el mètode científic i la biotecnologia:

Resulta que un estudi fet als mascles de sexe masculí d’España i elaborat per “regions” ha conclòs que l’aigualit líquid seminal dels mossos valencians i catalans (abans d’això en deien Països Catalans) no té res a veure amb el selecte semen que es desprèn dels ben dotats membres dels mozos de les españes, i entre aquestes en destaca la dels de Madrid, que és semen qualitat Vintage.

Això explica molts tòpics: “el del macho ibérico”, ja que només un bon semental pot fer les proeses que la vox populi femenina els atribueix, també justifica la nombrosa descendència que acostumen a tenir els nostres veïns comparada amb la nostra, tan migrada tot i algunes Molt Honorables excepcions.

De cara al futur, suggeriria un posterior estudi de la qualitat seminal dels membres de determinades Prelatures Personals Papals, on suposo que els resultats serien encara més espectaculars.

Conclusió: Seminalment, els catalans tampoc som espanyols!!!

Fotografies:
1- Mostra seminal de José Antonio Díaz de Valcarcel Padilla-Somosaguas (segurat.blogspot.com)

2- Mostra seminal de Pol Castellterçol i Puigdollers (solobebes.files.wordpress.com)

3 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

En resum, que des de les espanyes ens venen a dir que els catalans/valencians tenim molt mala llet...

;)

Anònim ha dit...

Tant parlar de la biodiversitat ! Doncs el que aurien de fer es cuidar-nos més i més bé, es obvi que estem en extinció!!! fins ara però jo pensava que era per un altre cosa...

Anònim ha dit...

Els espanyols ens foten tota la merda a nosaltres : centrals nuclears, industries petrolieres i químiques ...etc. Les oficines i el poder de decisió és a 600 Kms. a la capital d´Epaña, Madriz.
Això crea, sense dubte, contaminants ambientals que produeixen efectes biològics danyins.
ALGUNS CATALANS ESTÚPIDS ENCARA HO TROBEN BÉ I EN DONEN SUPORT.

PEP CISTELL