dimarts, 21 d’octubre del 2008

Ofensa imperdonable que no pot restar impune

Arrel dels estralls que està produint la crisi financera internacional, el President Sarkozy ha proposat una reunió urgent del G8. El G8 es un organisme que agrupa els 8 estats més poderosos del món. Incomprensiblement el Reino de España no forma part del G8! Com pot ser? Un envejós contuberni d'interessos estrangers antiespañols, ha marginat l'economia més sòlida del planeta d'aquest selecte club. Així ens ho han fet veure les televisions d'Epaña (i TV3 també) en els seus informatius.

Davant d'aquest insult patri tots ens hem de posar al costat del President Rodrigues en una croada contra la pèrfida França que ens ha exclòs vilment d'aquest fòrum internacional. Dos-cents anys després és el moment de renovar l'esperit d'Agustina de Aragon i el Timbaler del Bruch en la seva lluita contra el francès.

Avui jo ja he posat el meu humil gra de sorra i he donat una patada en les seves parts més púdiques al meu veí del 1er. 3ª, l'avi del qual va néixer a l'ignomiosa ciutat francesa de Clermont-Ferrand. Us encoratjo a emular-me amb accions com aquestes i segur que preservarem l'honor del Reino.

5 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

Si el timbaler del Bruch s'hagués tocat els collons enlloc del timbal, ara seriem francesos !!!

salut !!

Sr.Martínez ha dit...

La única cosa bona que tenen a França és que van inventar el francès (i no parlo de l'idioma :P). I, ves per on, això em fa pensar en el Sarkozy (o més aviat en la seva senyora)

Anònim ha dit...

Molta gent encara no ha entès que, si españa va be o va malament, no l'importa a ningú. Per que el seu pes i la seva influencia en l'economia mundial és inapreciable. No hi ha cap sector estratègic, cap dependència ni res. A tot estirar, és un mercat gran i on anar a passar les vacances.

Te la ma maria, resulta evident que és millor ser Francès que Ajpañol, infinitament millor, però en qualsevol cas, jo vull ser català i només català.

Anònim ha dit...

escollir ser francès o espanyol...?vull ser Català de Catalunya!!!

Agnès Setrill. ha dit...

Es que es possible,només amb aquesta demostració de país econòmicament sòlid, guanyar-se el respecte dels que estan més amunt, amb els antecedents que hi ha en altres temes?