dimecres, 26 de novembre del 2008

Un somni que ben aviat serà realitat




L’Ajuntament de Tarragona ens acaba de sorprendre agradablement amb una única mesura que, si també és presa per altres ajuntaments i administracions de l’entorn, donaria fi a tota aquesta sèrie de problemes que tants maldecaps ens estan donant:
1- Resoldria el problema de la ubicació de l’estació del TGV tot establint ponts de diàleg intercultural amb la comunitat d’origen magribí.
2- Acabaria amb un greu problema de salut pública en eradicar les al·lèrgies.
3- Proporcionaria nous ingressos a les arques municipals i posaria fi a la crisi de la construcció.
4- Finalitzarien per sempre més a les baralles de campanar.
I tot això sense que costés un sol euro a l’erari públic!!!

Com pot ser possible? Ho és gràcies a l’aprovació del nou POUM, Pla d’Ordenació Urbana i Municipal (no ho confongueu amb el Partit Obrer d’Unificació Marxista de l’Andreu Nin). Aquest Pla preveu un creixement de Tarragona fins arribar als 187000 habitants, si la resta d’Ajuntaments fa el mateix ens haurem dotat una mega àrea metropolitana estesa des de la Riera d’Alforja fins el Gaià i des de Miramar fins el Cap de Salou.

Doncs bé, sabeu on serà el centre d’aquesta enorme àrea? Justament on hi ha l’Estació del TGV. D’aquesta manera és resol el problema dels accessos i ubicació que ara pateix l’estació ja que a l’estar just al mig de la nova ciutat, ja no caldrà sortir fora vila per anar-hi. Això facilitarà el diàleg intercultural amb la comunitat magribina a l’haver-se aplicat la màxima de “Si Mahoma no va a la muntanya, la muntanya va a Mahoma”.

En omplir de carrers i edificis tots els espais coberts de vegetació que a hores d’ara encara queden entre els actuals pobles i ciutats s’evitaran les molestes emissions de pol·len que tantes al·lèrgies ens fan patir.

El gran nombre de llicències urbanístiques que es donaran dotarà les arques municipals de sucosos ingressos i els promotors immobiliaris podran tornar a prestar els seus enyorats i abnegats serveis altruistes a tota la ciutadania.

Finalment com que serà impossible distingir on acaba Reus i comença Tarragona es posarà fi a les anacròniques baralles de campanar entre la Capital del Baix Camp i el seu Barri Marítim ja que tots serem un sol poble (com passa a l’admirada España).

He escrit una carta al Cardenal Rouco demanant-li que oficiï un solemne Tedeum a la Basílica de la Almudena en rogativa per què aquest somni sigui ben aviat una realitat i la nostra qualitat de vida millori com mai hauríem pogut imaginar.

fotografies:
1- recreació virtual de la rotonda, actualment en construcció, a l’alçada de la Boella, noteu com millorarà la fluïdesa del trànsit entre les antigues Reus i Tarragona.
2- imatge virtual de com quedarà l'actual llera del riu Francolí.

3 comentaris:

Mon ha dit...

mira que facin el que vulguin de totes maneres ho faran...però Siusplau el Rouco que no obri boca que quan l'obre la caga

Anònim ha dit...

Quin munt de sol-lucions! Però encara te n'has deixat una,no hi haurà més problemes amb els pagessos de l'avellana, almenys en tota aquesta zona.Mira que bé!

Jobove - Reus ha dit...

de moment ciencia ficció

salutacions