dimecres, 14 de gener del 2009

A l'Ajuntament de Tarragona han de menjar cues de pansa


Avui dia 15 de gener fa 70 anys que els feixistes espanyols ocupaven les ciutats i pobles del Camp. S'encetava aleshores el pitjor període de repressió que mai hagi viscut el nostre país. L'exili, les execucions, la presó, les depuracions esdevenien quotidianes. Això ho van fer els militars españols però al seu darrera tenien una colla de falangistes, botiflers i estraperlistes que durant 40 anys van exercir el poder al país sota el mantell protector del Generalíssimo.

En un lloable exercici de recuperació de la Memòria Històrica ahir mateix el Sr. Ballesteros va lliurar la Insígnia d'Or de la Ciutat de Tarragona a Juan Antonio Samaranch. No hi ha dubte, és el millor homenatge que es podria fer a tots els que vam patir la repressió franquista.

Gràcies Pep Fèlix.


9 comentaris:

Màrius ha dit...

Genial!!!!
Aquests sociates aconsegueixen superar-se cada dia.

Agnès Setrill. ha dit...

L'àvia d'una amiga meva, d'aquí a quatre mesos farà 70 anys que la van tancar, primer a Pilats i després a les Oblates, més de dos anys, per no haver fet res.( en tnia 18)

Per si de cas, no li diré tot el que es fa a Tgna aquests dies...

dani ha dit...

Els sociates, siguin d'on siguin, son uns llepaculs, quina vergonya per la gent de Tarragona, ara diràn qui ho han fet per trobar l'ajut del ex-falangista, quin collons.

Màrius ha dit...

Per cert...això de la insignia d'or se m'hagués passat per alt, me'n vaig assabentar gràcies al teu post.

MARTELL DE REUS ha dit...

Marius: és que no ho van dir massa, suposo que tenien mala conciència

Anònim ha dit...

Heu de fer més cas a Monsenyor Rouco Sifredi Varela, i no furgar més en el passat: això només comporta patiment inútil. És millor passar pàgina i viure com a marajàs amnèsics, com prediquen amb l'exemple els capitostos de la COPE (acrònim de Com Ofèn Puta Espanya).
Siau.

Anònim ha dit...

Si ara ens envaïssin els extraterrestres i ens manessin, Juan Antonio Samaranch es diria #¬|\ # ,´<# ºª /*+@ es tornaria verd i li sortirien antenes.
És realment un dels personatges més curiós, camaleònic i mala persona que ha parit Catalunya.

Pep Cistell

Agnès Setrill. ha dit...

À.C.R.A.T.A: Tens tota la raó! Han passat tres generacions, i encara no ens hem adonat que vam perdre la guerra. I mira que hi ha qui ens ajuda aveure la realitat,però no hi ha manera! ens seguim sorprenent!!! ....Es tot una mica confús oi?

Anònim ha dit...

És dels personatges que al veure´l t´entren ganes de vomitar-hi al damunt i de pas esquitxar als qui li posen medalles.
El món dels polítics fa una olor tan pútrida que no es mereixen ni aquests comentaris.
Sou pura merda.

Un, des d´Andorra