dimarts, 5 de gener del 2010

Miscel·lània esportiva



Aquests dies de relaxació informativa m'han cridat l'atenció dues notícies de la secció d'esports (tot i que en el fons no són esportives) i que tot seguit us comento:

Declaracions del Sr Joan Laporta: En una extensa entrevista concedida al rotatiu español "El Mundo" el President del FC Barcelona ha afirmat, entre altres coses, que no descarta presentar-se a les properes Eleccions al Parlament. Sense entrar a valorar el seu contigut, m'ha sorprès que el Jan hagi triat un mitjà que sovint l'insulta a ell i a la de catalans. Es com si als anys 80 el Sr. Ronald Reagan, visceral anticomunista, hagués triat el diari soviètic portaveu del PCUS, "Pravda" per anunciar que seria candidat a la Presidència dels USA. Potser es tracta d'una nova tendència comunicativa i ben aviat el Sr. Aznar López anunciarà al "Punt" el seu retorn a la primera plana política?

Segona notícia:

A TV3 sembla que s'escorrin quan passen notícies del motor (perdó per la grolleria). Aquests dies estan fent un desplegament inusitat per seguir l'evolució del Ralli Dakar. Curiosament aquest ralli no es fa a Dakar sinó a les terres dels millors psicoanalistes del tango que hi ha al Món: l'Argentina. Això m'ha donat un idea: proposo que la propera edició del Rally Cataluña-Costa Dorada es faci a Nova Guinea Papua en lloc de fer-se per les nostres terres. D'aquesta manera tota la quilleria que acostuma a anar a veure la cursa com a públic es desplaçarà a aquelles llunyanes terres i, amb sort, seran àpat dels perillosos Crocodylus novaeguineae, espècie abundant en aquella zona.

foto: un simpàtic exemplar de Crocodylus novaeguineae poc abans de cruspir-se el meu veí Kevin. http://www.damisela.com/zoo/rep/cocodrilos/nuevaguinea/taxa.htm

3 comentaris:

Clidice ha dit...

si que em va xocar això d'en Laporta, costa decidir com interpretar-ho. I, seguint la teva proposta, podem fer un llistat d'events "exportables" a can Crocodylus novaeguineae, veuràs com hi haurà propostes a desdir ;P

Pep Cistell ha dit...

Abans de proclamar-se independentista, cal creure´s el país que vols que s´independitzi.
Si te´l creus de debò, no fas segons quines actuacions de provincià espanyol.
Com gairebé sempre, també hi deu haver un tema econòmic pel mig.

Dr. Muerte ha dit...

Vine vine, que el blogaire invisible t'ha dut un regalet!