diumenge, 11 d’abril del 2010

Noves maneres de castigar


L'altre dia amb la gent de la colla vam mantenir una interessant tertúlia literària sobre quines havien estat les lectures d'infantesa que més ens havien marcat. Van sortir diversos títols: "Miquel Strogoff" de Jules Verne, "el Mecanoscrit del Segon Origen" de Pedrolo, "Robison Crusoe" de Daniel Defoe. El Jose, un amic militant del PSC, va esmentar el "Zoo d'en Pitus". Jo però vaig aportar que el que realment em va marcar va ser la lectura del "Botones Sacarino" d'Ibàñez ja que en una de les historietes el "Dire" fart del seu "Presi" li aboca un tinter pel cap.

Ara, anys després, ja fa temps que sento el mateix desig d'emular aquest record literari d'infantesa damunt la llustrosa calva del meu Cap de Secció. Finalment m'he decidit a fer realitat aquest desig. No és que m'hagi envalentit repentinament o que el Cap de Secció sigui ara més tirà que temps enrera. El motiu és que veient els càstigs que s'estan aplicant en l'actualitat penso que les conseqüències de la meva actuació poden ser bastant més assumibles:

El Sr. Miguel Àngel Martín, del qual ja en vaig parlar en un post anterior, i després d'opinar sobre la vida sexual de la Directora de TV3 Sra. Terribas, ha estat apartat de la Regidoria de Districte que ocupava (estalviant-se les enutjoses reunions amb veïns paparres) però no així del càrrec de Gerent de l'Institut Metropolità del Taxi pel qual rep un bon salari públic.

El Sr. Luís Bárcenas, cervell del "Cas Gúrtel", ha estat destituït del càrrec de Tresorer del PP i privat del seu depatxet a la seu del partit al carrer Gènova de MAdrid però conserva intacta l'acta de Senador español amb les corresponents dietes, salaris i, sobretot, mantenint la qualitat d'aforat davant la justícia española.

Aleshores he pensat que malgrat el Conveni Col·lectiu vigent a la meva empresa preveu una sanció de tres mesos de "suspension d'empleo i sueldo" si s'aboca un tinter pel cap d'algun superior jeràrquic, puc al·legar davant el Cap de Personal (per cert situat a l'òrbita del PP) el darrer precedent esmentat tot demanant que la sanció que rebi consisteixi en tres mesos de suspensió "d'empleo" però sense tocar el "sueldo".


foto: com que aquest blog té menys audiència que un programa de la sèrie Digui-Digui emès a Intereconomia TV he decidit posar un títol i una foto que serveixi d'esquer per a captar noves franges de públic. En aquest cas l'objectiu seria el col·lectiu de practicants de BDSM de les Comarques Meridionals de Catalunya.
http://www.elplacerdelcastigo.com/

19 comentaris:

Josep ha dit...

Bona recopilació.
Pot ser sí que té pocs visitants, però SOM de molta qualitat.
;-))

Plotí ha dit...

Molt ben dit, Josep!
Aneu amb compte, que sempre el Dire se'n penedia, d'haver-li tirat el tinter al cap al quefe! No fos cas que passessiu a incrementar les llistes de desocupats (laboralment parlant, és clar).

Gerard Cistell ( càndid cosí del Pep) ha dit...

Tenim un sistema polític i legal que és un fàstic.
Crec que l´unica associació que parla de regeneració política i canvi de les estructures de poder és Reagrupament.
Vull pensar que encara hi pot haver una esperança...

maria ha dit...

Completament d'acord amb en Josep!
Sobretot no provis de fer-ho.Ells si que poden.Nosaltres, no.^-^

Jobove - Reus ha dit...

al pocs visitants hi ha la bona confitura

Agnès Setrill. ha dit...

A vegades aquests moments de glòria es paguen car Martell, si no fos així, molts "kefes" acabarien amb el teclat per barret i un ratolí encabit a la boca.
...perquè lo del tinter, ho veig difícil...

GAIA ha dit...

Més val pocs i bons que molts i de mala qualitat, je je

Salut

Olivetti ha dit...

Jo també volia fer el mateix que vostè. Però com que estic en una empresa del Silicon Vallès dedicada a les noves tecnologies fa poc han canviat els tinters per impressores matricials de 9 agulles. PEr tant a partir d'ara em plantejo fer-li vudú al cap de secció.

Jordi ha dit...

A més a més de suspensió d' "empleo y sueldo", si fos la Belén Esteban el teu cap, aniries al jutjat...

l'imperdible al clítoris ha dit...

Acabo de descobrir el seu blog, enhorabona, m'agrada!A mi el que em va marcar de petit va ser la lectura del LIB quan m'esperava a cal barber.

espero que passis pel meu web i segueixis les recomenacions culturals que allí hi poso http://www.mazmorra.com.ar/

Clidice ha dit...

vaja, jo també he de conviure amb un cap de l'òrbita pepera. Tinter no n'hi ha al despatx, però la temptació de tirar-li la grapadora pel cap és contínua. Em frena que no sé si en el cas de grapadoricidi, si em foten fora, tindria l'atur. Quan me n'asseguri el grapo! Un cop a l'atur em passo a la política, a veure si em puc colar a alguna llista pel Senat i a viure que són dos telenotícies!

I ej ke és u ke ni a noi!

sànset i utnoa ha dit...

Al tanto, que si no tens un amic a l'ajuntament del terme o tens carnet del PP et caurà un puro que no t'aixecaràs en tres mesos.

*Sànset*

SERGIBR ha dit...

Home, El zoo d'en Putus tenia el seu què. Però sexualment a mi em van marcar més Viatge al país dels Lacets o el Mecanoscrit.

Anònim ha dit...

En aquest país (i en general, arreu), hi ah diferents tipus de persones. Uns, amb tota mena de privilegis, poden fer el que els doni la gana i mai els passarà res. els altres, la majoria, per la més petita tonteria ens poden donar pel sac per totes bandes. Això ho podràs fer en cas de canviar d'empresa. Et quedaràs a gust.

martell ha dit...

Ara ho acaba de dir el Basté, el Sr. Martin cobra com a gerent de l'Institut Metropolità del Taxi la mòdica quantitat de 100.000€ anuals.

Plotí ha dit...

A qui cal insultar, perquè et paguin això?? Jo estic disposat a encetar una llaaaaaaaarga llista. Hi ha voluntaris per ampliar-la?

zel ha dit...

El final és apoteòssic! jejeje, m'has fet riure!

Jordi Tudó ha dit...

Hauré de posar fotos d'aquestes,m com vosaltres, a veure si fem la competència als d'Intereconomia, aquests arrasen..

Salut i sort

Anònim ha dit...

In theory I' d like to write like this too - taking time and real effort to make a good article... but what can I say... I procrastinate alot and never seem to get something done.