dilluns, 20 d’octubre del 2008

Faves comptades

Tinc una amiga que, moguda per unes intenses inquietuds metafísiques, ha pensat en abraçar la Fe dels sarraïns. Té dues raons per fer-ho: la primera –la més transcendent- és poder-se guanyar el Paradís i la segona –més terrenal- és la de combatre un incipient sobrepés que ja fa un temps li neguiteja tot aprofitant que aquesta creença preceptua anualment un mes de dieta estricta.

Va decidir informar-se millor i es dirigí cap al lloc on acostumen a fer les pregaries i, amb sorpresa, va veure que tots els fidels eren homes de sexe masculí (i barbuts) i per tant no hi havia cap dona. La meva amiga, que també forma part d’un furibund i combatiu col·lectiu feminista radical, va restar decebuda en veure aquesta clara discriminació sexista envers les dones i va pensar en “muntar un pollastre” davant l’oratori en qüestió per tal de manifestar la seva indignació.

L’altre dia, en comentar les seves intencions reivindicatives amb els amics, un company de colla –expert en càlcul infinitessimal i àlgebra- li va fer veure el per què només hi havia homes barbuts en les celebracions de pregaria: Resulta que la religió dels sarraïns promet un mínim de 12 dones verges per cada home que fa faci cap al Paradís. Per poder donar compliment a aquesta promesa les dones han d’anar directament al Paradís sense necessitat de pregàries. (gosaria fer una analogia amb una discoteca on les noies no paguen). Una vegada al Paradís, el tema de la virginitat és resolt amb tècniques quirúrgiques reparadores de l’himen (segons sembla tenen una tècnica quirúrgica miraculosa, per alguna cosa és tracta del paradís). O sigui que no es tractava d’un cas de discriminació envers la dona, més aviat al contrari: discriminació positiva ja que es tracta d’un tema de faves comptades per tal que surtin els números. I a l’hora de comptar les faves no se’n poden deixar ni una!

Malgrat tot, després pensant una mica, els números seguien sense sortir i hem arribat a la conclusió que, per donar compliment a la promesa, deuen haver d’emprar necessàriament també dones de sexe femení alienígenes, potser del planeta de l’ET...

5 comentaris:

Màrius ha dit...

A mi si que no em surten els comptes...
¿No hi hauria d'haver dotze homes fornits -i verges, però potser no cal- disposats a satisfer les necessitats de la teva amiga quan arribi al paradís?
Quina m. de paradís, a no ser que sigui homosexual, és clar.

Anònim ha dit...

Vols dir que son 12, creia que només eren 7 ... clar que amb 7 verges ni ha per 7 claus, ja que al segon ja no deuen ser verges oi?

Anònim ha dit...

Passar de 12 a 7 verges deu ser conseqüència de la crisi financera internacional que s'està extenent per tot arreu

Anònim ha dit...

No serà que la teva amiga es verge, potser una mica poc agraciada i pensa que la única manera de fotre un clau es en una altra vida?

Anònim ha dit...

MARTILLO ESTÁS OFENDIENDO A NUESTRA RELIGIÓN.
ALÁ Y MAHOMA ESTAN POR TODAS PARTES VIGILANDO A LOS INFIELES COMO TÚ.
TE ENCONTRAREMOS.
EN SU NOMBRE, LOS MÁRTIRES DE ALÁ, AUNQUE LES CUESTE SU VIDA TERRENAL, VENGARÁN TAN IGNOMIOSAS PALABRAS.

UN MAHOMETANO OFENDIDO

UN MÁRTIR DE ALÁ