dijous, 6 d’agost del 2009

De vacances, avui no glosaré l’obra dels españols.

Com que estem al mig del mes d’agost i hom relaxa els seus costums habituals. He decidit fer com RTVE a Catalunya que han decidit suprimir els informatius en català que emetien al vespre i substituir-los per una programació més lleugera. Curiosament la mateixa RTVE a Madrid no ha fet el mateix amb el seu Telediario en español i segueix ilustrant-nos amb els miracles del Sr. Rodríguez. Es per això que en aquest post no em penso fotre amb els espanyols i faré un post de temàtica més refrescant:

Darrerament he observat que quan vaig a fer una gestió personal en algun establiment comercial, bancari o administratiu si en sec sona el telèfon la persona que m’atén deix de fer-ho i destina tota la seva atenció al nouvingut interlocutor telefònic. Fa uns dies fins i tot va deixar el seu lloc per atendre el que demanava el colador telefònic tot deixant-me palplantat.

Per això he decidit ara prendre mesures dràstiques i ara quan vaig a un lloc, just en el moment en què em toca a mi truco a l’establiment. Em colo a mi mateix. D’aquesta manera, em garanteixo ser atès sense temor a cap interrupció telefònica ja que es dona preferència a la meva trucada sobre la meva presència.

8 comentaris:

nyap ha dit...

En alguns llocs d'tenció al public penjen uns cartellets de prohibit parlar amb mòbil, per evitar el cas contrari, es a dir que no s'hagin d'esperar a que tu acabis la trucada.
Potser et podries penjar o dur una samarreta equivalent...

kika ha dit...

aixo fa molta molta rabia. pero vols dir que l'estrategia et funcionara? :-)

Trini González Francisco ha dit...

Ojo que això de auto-colar-se ja sona a paranoia! Vigila! XDD

R. Fornesa ha dit...

Quan parles de temàtica refrescant et deus referir a l'aire condicionat que hi ha a l'establiment on atenen el telèfon abans que a tu?

Pep Cistell ha dit...

Apreciat Martell; deixes sonar el telèfon fins a que pengen per a atendre a qui tens davant?.

Arbequí ha dit...

Una mica si que has glosat l'obra dels españols. No és tan fàcil desempellegar-se dels nostres amables veïns...

Josep ha dit...

Cal molestar, eus ací la clau de volta.

I dóna't la volta que et fotré un clau.

Asimetrich ha dit...

Doncs sí, és un costum molt emprenyador. Tu que utilitzes el teu temps per desplaçar-te fins al lloc en qüestió t'has d'esperar a que l'altre que està a al telèfon (que jo imagino prenent un vermut amb olives a la piscina, i no pas a la feina, que seria molt més probable) faci la seva gestió. Ja explicaràs què tal l'estratègia!